Rondreis LAOS EN CAMBODJA
22 dagen - v.a. €2 395 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,8
31 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,7
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,3
Transport: 7,7

Belangrijk om te weten

Met name in Laos staat het toerisme nog in de kinderschoenen. Een (nog) authentiek land met wellicht (buiten Luang Prabang en Vientiane) wat minder culturele highlights, waar de bevolking zélf een van de attracties is. Doordat het toerisme nog niet massaal is, is de toeristische infrastructuur her en der beperkt. Gelukkig kunnen veel van onze reizigers die charme goed waarderen. Om de route te optimaliseren zijn dit jaar de Vlakte der Kruiken en een verblijf in het idyllische Vang Vieng (beide in Laos) aan het programma toegevoegd.
Vertrekdatum: 24/10/2015
0 Beoordeling: 8
Pieter : Mooie reis met veel hoogtepunten in het bijzonder in Siem Raep met zijn Angkor Wat. Kratie viel tegen ivm laat arriveren in de stad.
Vertrekdatum: 24/10/2015
1 Beoordeling: 7
Reiziger : De optionele excursies zijn belachelijk hoog geprijsd.
Vertrekdatum: 14/02/2015
0 Beoordeling: 8
Jo : Ik vond het een inspannende, indrukwekkende reis.
Vertrekdatum: 11/10/2014
1 Beoordeling: 7
lia : Als mensen deze landen willen bezoeken moeten ze het nu doen. Door het toegenomen toerisme worden Laos en Cambodja steeds minder authentiek door toegenomen toerisme uit nieuwe opkomende economieën en ecologisch zijn ze aan snelle verandering onder hevig in negatieve zin. Veel diersoorten zijn aan het uitsterven door toegenomen vervuiling.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.