Familiereis LAOS EN CAMBODJA
22 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Excursies Familiereis LAOS EN CAMBODJA

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de US dollar, de Laotiaanse kip en de Cambodjaanse riel van oktober 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen. Tijdens feestdagen (zoals Nieuwjaar of Songkran) kunnen de prijzen verhoogd worden.

Luang Prabang – Laotiaanse kookles

Ter plaatse boekbaar voor € 43

Na het ontbijt ontmoet je de ‘chef’ bij de kookschool. Samen ga je naar de kleurrijke, levendige Phosy markt (en naar een tuin) om de voor de les benodigde ingrediënten te vergaren. Dan is het tijd voor de les. Je chef legt je tijdens het koken het verschil uit tussen de verschillende keukens van Zuidoost-Azië. Als lunch eet je de gerechten die je zelf hebt geprepareerd. Na afloop krijg je de recepten mee, zodat je thuis ook voor je vrienden de Laotiaanse gerechten kunt bereiden.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:30 uur: Vertrek vanaf het hotel
14:30 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, transfer per tuktuk, lunch
Niet inbegrepen: drankjes, fooi

Luang Prabang – Pak Ou Grotten & Lao Lao

Ter plaatse boekbaar voor € 24

Na het ontbijt vaar je per boot naar Ban Xang Hai, een dorpje dat bekend is om zijn productie van Lao Lao, de lokale whisky. Vervolgens vaar je verder naar de befaamde Pak Ou grotten. Er zijn twee natuurlijke grotten (Tham Ting en Tham Phum) in de steile kalkstenen rotsklif, die ligt op de samenvloeiing van de rivieren Mekong en Ou. In beide grotten staan duizenden Boeddhabeelden in alle vormen en maten, in de loop der eeuwen bijeengebracht door pelgrims. Sinds de 16de eeuw zijn de grotten in gebruik als boeddhistisch heiligdom.
Na het bezoek aan de grotten vaar je naar Ban Sankhong, een dorpje bekend om zijn weefwerk en de productie van Saa-papier. Na een verkenning vaar je terug naar Luang Prabang.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:30 uur: Vertrek vanaf het hotel
13:30 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, entreegeld, boottransfer Pak Ou
Niet inbegrepen: drankjes, fooi

Siem Reap – Erfgoed van Angkor

Ter plaatse boekbaar voor € 79

's Morgens word je opgehaald en per minibus naar de tempels van Angkor gebracht. Op het programma staan o.a. de Zuidelijke Poort van Angkor Thom en de tempels van Bayon, Baphoun, Phimean Akas, The Royal Enclosure, het Terras van de Olifanten en de Leprakoning. De lunch gebruik je in een lokaal restaurant nabij de befaamde Angkor Wat.

Na de lunch vervolg je je ontdekkingreis door de overgroeide tempels en bezoek je de beroemde Angkor Wat. Tegen het eind van de dag kun je genieten van een prachtige zonsondergang. Vervolgens word je teruggebracht naar je hotel.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:30 uur: Vertrek vanaf het hotel
18:00 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, entreegeld, lunch, transfers 
Niet inbegrepen: drankjes, fooi

Vientiane – Op de fiets

Ter plaatse boekbaar voor € 32

Je wordt opgehaald bij het hotel voor een verkenning van Vientiane per fiets. Onderweg zie je verschillende monumenten van de historische stad, zoals de That Dam stoepa, het Nam Pasak Spirit House, de tempels Wat Inpeng en Wat Ong Tu, het National Cultural Centre, de Namphou fontein, het Presidentieel Paleis, de tempels Wat Sisaket en Wat Ho Phra Keo, Frans-koloniale villa’s, de Heilig Hart-kerk, de tempels Wat Phya en Wat Simuang, de gouden That Luang stoepa en de overwinningspoort Patuxai. In de vroege namiddag keer je terug naar je hotel.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
09:00 uur: Vertrek vanaf het hotel
13:30 uur: Terug bij het hotel

Inbegrepen: Engelstalige gids, fietshuur, drinkwater, entreegeld voor Wat Sisaket en Wat Ho Phra Keow
Niet inbegrepen: overige drankjes, lunch, fooi
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.