Rondreis KAZACHSTAN
21 dagen - v.a. €3 095 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,8
16 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,6
Prijs/kwaliteit: 7,2
Accommodatie: 8,0
Transport: 7,6
Vertrekdatum: 20/08/2017
0 Beoordeling: 8
Alfons : Mooie reis. Wel erg vermoeiend.
Vertrekdatum: 20/08/2017
0 Beoordeling: 8
Ancy : Deze reis was een topervaring! Ben je een evhte pionier en sta je open voor het onverwachte? Zeker boeken. De prachtige natuur, gastvrije mensen en indrukwekkende steden hebben deze reis onvergetelijk gemaakt. Ook de geschiedenis en de manier van leven zal me altijd bij blijven.
Vertrekdatum: 23/07/2017
0 Beoordeling: 6
Anne Marie : Een vermoeiende reis door lange reisdagen, hobbelende wegen en de hitte. Niet heel veel contactmogelijkheden met de bevolking. Veel mausolea en opgravingen, maar gelukkig ook prachtige natuur (kloven), En Astana is fascinerend! De veerkracht en gezelligheid van de groep maakte veel goed.
Vertrekdatum: 23/07/2017
1 Beoordeling: 7
Connie : Kazachstan is een interessant land om te bezoeken, maar minder interessant dan andere Centraal-Aziatische landen. De bezienswaardigheden liggen nogal verspreid, zodat er sprake is van lange reisdagen. Daarnaast is het aangeboden programma nogal krap opgezet, wat ten koste gaat van de rust. Leuk zijn de diners bij families thuis. Astana is het werkelijke toetje van de reis, met zijn maffe architectuur en licht-shows als het donker wordt.
Vertrekdatum: 23/07/2017
0 Beoordeling: 6
Doreen : De prachtige natuur zoals de Charynkloof, Kolsaimereen en Altyn Emel Nationaal Park. Ook leuk om te zien zijn de voorbijtrekkende kuddes runderen met cowboys. Astana is een geweldige stad waar je niet uitgekeken raakt op de futuristische gebouwen. Maar wel ontzettend veel uren doorgebracht in busjes. De afstanden zijn enorm.
Vertrekdatum: 10/07/2016
0 Beoordeling: 10
Reiziger : Dit was een echte pioniersreis, door een nog onontdekt land (behalve onze groep hebben we slecht 1x een groepje van 3 Duitse reizigers gezien, verder geen westerse toeristen). Kazakhstan is echt prachtig, het land heeft een heel afwisselende natuur. Anders dan ik me van tevoren had voorgesteld. Bergen met zeeën van bloemen, uitgestrekte steppelandschappen, bergmeren en de bijna futuristische hoofdstad Astana. De bevolking is wat gereserveerd, maar zeker niet onaardig. Op verschillende plekken hadden we gezellig contact met de lokale mensen. Zo zijn we bij families thuis aan tafel geschoven in Kolsai, in Aksu (dombra speler was een aangename verrassing) en in Turkestan (waar we konden proberen boter te karnen of een koe te melken). Ook zijn we bij een sjamaan op bezoek geweest. Onze reisbegeleidster Nazira was super! Ze heeft de reis zeker mee tot een succes gemaakt.
Vertrekdatum: 10/07/2016
0 Beoordeling: 8
Leendert : geweldig mooie afwisselende reis prachtige natuur in gebied rond Almaty super reisbegeleidster soms wat lange dagen door grote rijafstanden maar wat wil je in het qua grootte 9e land van de wereld
Vertrekdatum: 10/07/2016
1 Beoordeling: 9
Jose : Een mooie en complete reis langs alle highlights van Kazachstan. Ook minder bezochte plaatsen worden niet overgeslagen, zoals Aral en Astana.
Vertrekdatum: 10/07/2016
1 Beoordeling: 9
Marian : Een reis met veel variatie: prachtige natuur, rijke cultuur en geschiedenis, maar ook Astana met zijn hypermoderne architectuur en de bezoeken bij de lokale families maken deze reis tot een indrukwekkende ervaring.
Vertrekdatum: 10/07/2016
0 Beoordeling: 8
Jos : Zie boven. Alles mag gebruikt worden.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.