Rondreis JAPAN ANDERS
22 dagen - v.a. €3 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
74 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,4
Prijs/kwaliteit: 7,4
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,7
Vertrekdatum: 13/07/2017
1 Beoordeling: 7
Marijke : Een afwisselende reis van natuur en ook prachtige architectuur van Tadao Ando. Houd er rekening mee dat de maand juli zeer warm is.
Vertrekdatum: 11/05/2017
0 Beoordeling: 8
John : Zeer leuke reis als je al Japan eerder hebt bezocht. Japan is en blijft een "maf" land en deze reis brengt je in andere gebieden dan gebruikelijk.
Vertrekdatum: 13/04/2017
0 Beoordeling: 8
Juul : Indrukwekkende reis met een variatie aan omgevingen: natuur, steden, bergen, ruige kusten, vulkanen en verblijf in een tempel. Heerlijk eten, veel glimlachen en buigen bij gebrek aan een gedeelde taal: echt helemaal weg van thuis! Grote vrijheid bij deze formule waarbij eigenlijk alleen reis en verblijf geregeld zijn: voor mij als alleenreizende perfect om mijn eigen reiservaring te beleven. Reistijden zijn soms lang, maar de stops onderweg, of het reizen per ferry of trein zijn echt onderdeel van de Japan-ervaring.
Vertrekdatum: 13/04/2017
0 Beoordeling: 6
Els : Een aanrader als je op reis wilt gaan met een groep maar eigenlijk ook alleen op reis wilt. Je hebt hier alle vrijheid in ! Met de groep reis je alleen van de ene plaats naar de andere, voor de rest ben je helemaal niet meer groepsgebonden.
Vertrekdatum: 31/08/2016
1 Beoordeling: 9
Joost : Een geweldige reis voor als je de standaard locaties van Japan wel gezien hebt. Hokaido is wat natuur betreft zeker een aanrader, maar de bevolking komt af en toe wat stugger over. De reis biedt een goede balans tussen stad, cultuur en natuur. Wat ons betreft een onvergetelijke ervaring.
Vertrekdatum: 31/08/2016
1 Beoordeling: 9
Marcel : Een mooie reis als je de vele gezichten van Japan wilt ontdekken.
Vertrekdatum: 06/04/2016
0 Beoordeling: 8
Marrion : Japan Anders reis is heel gevarieerd en laat je uitgebreid kennis maken met het Japan van nu en zijn bewoners ook al spreek je de taal niet
Vertrekdatum: 06/04/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : .
Vertrekdatum: 02/09/2015
0 Beoordeling: 8
Joris : Toch weer een enorm stuk Japan voor m'n kiezen gekregen. Niet zo wonderlijk allemaal als m'n eerste reis daar, maar dat betekende dat ik wat dieper kon gaan kijken en experimenteren. Kan ik me met vier zinnen redden in een restaurant als vegetariër (mwah)? Kan ik nóg wazigere dingen fotograferen (m'n best gedaan)? Van hoeveel verschillende scholen zie ik de uniformen op een treinstation (stuk of 9)? Hoeveel kleine witte vrachtwagentjes kunnen er tegelijk op de foto (mijn record is geloof ik 7)? Al met al weer een geslaagde trip. Mocht ik nog eens naar Japan gaan, dan blijf ik toch in het zuidwesten of midden denk ik, daar vind ik de sfeer nog steeds het best.
Vertrekdatum: 02/09/2015
0 Beoordeling: 8
Ingrid : De Japan Anders reis is echt een aanrader voor iedereen die al eens eerder in Japan is geweest. Het bezoek aan het zuiden is echt fantastisch. Er wordt wel eens gezegd dat het te vergelijken is met het zuiden van Europa en dit klopt zeker. Je ervaart het verschil als je in het noorden van Japan bent. Maar het eten is in zowel het zuiden als het noorden natuurlijk een aanrader!
Vertrekdatum: 02/09/2015
1 Beoordeling: 9
Bryan : Ondanks een Japaner slecht, of geen Engels kan spreken. Zal hij/zij alles aan doen om jou te helpen.
Vertrekdatum: 02/09/2015
1 Beoordeling: 9
Jan : De reis 'Japan anders' maakt waar wat de titel belooft. Een unieke ervaring voor reizigers die de hoogtepunten al hebben gezien en niet in herhalingen willen vervallen.
Vertrekdatum: 03/06/2015
1 Beoordeling: 7
Reiziger : ik vind deze reis niet echt een aanrader. Te veel dagen met reizen kwijt
Vertrekdatum: 03/06/2015
1 Beoordeling: 7
Loek : Japan Anders is inderdaad geen standaardreis door dit land. Van zuid naar noord ontdek je nieuwe plekken en steden. Wel moet je er op voorbereid zijn, dat er veel gereisd moet worden. Japan is niet klein, maar op deze manier krijg je wel een goede indruk van de verschillen in de diverse streken.
Vertrekdatum: 03/06/2015
0 Beoordeling: 8
Emile : "Japan Anders" is belonend voor wie de reis langs de traditionele hoogtepunten al eerder heeft beleefd. Ook de tegenstelling tussen het zuidwesten van Japan en het eiland Hokkaido is een aangenaam aspect in dit programma. Het programma in het zuiden is o.i. "af". In Hokkaido zouden enkele aspecten moeten worden aangepast, o.m. zou meer tijd voor natuurbeleving welkom zijn in deze adembenemende omgeving. De uitstekende reisbegeleiding en het goede logies maken deze (voor 60-plussers) fysiek zware reis wat lichter.
Vertrekdatum: 13/07/2014
1 Beoordeling: 9
Ruurd : Het aantrekkelijke van Japan Anders zit 'm in de totaal andere route, waarbij de nadruk - naast cultuur - ligt op natuurbeleving. Als de reisbegeleider bovendien zorgt voor bovengemiddelde meerwaarde is de reis een feest.
Vertrekdatum: 13/07/2014
0 Beoordeling: 8
F.C. : -
Vertrekdatum: 04/06/2014
1 Beoordeling: 9
Gerard : In japan is er op iedere hotelkamer een LAN aansluiting te vinden. Het gebruik van WIFI is niet altijd optimaal. Het gebruik van de netwerkaansluiting is dat wel.
Vertrekdatum: 04/06/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Deze reis over de vier grote eilanden is zeker een aanrader voor mensen die al vaker in Japan zijn geweest. Een
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.