Rondreis JAPAN
15 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,6
24 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,0
Prijs/kwaliteit: 6,9
Accommodatie: 7,2
Transport: 7,6
Vertrekdatum: 04/04/2016
0 Beoordeling: 6
Karin : Goede eerste kennismaking met Japan. Veel vrijheid om te doen wat je zelf wil, maar ook mogelijkheid om je bij groepsexcursies en wandelingen aan te sluiten. Verwacht geen (mooie) natuur. Je verplaatst je nauwelijks met eigen bus, heel veel met OV (lokale treinen, metro's bussen en overstappen). De reisbegeleider wist gelukkig wel goed de weg daarin. Het 'culinaire pakket' a 90 euro raad ik zwaar af, het is echt niet heel bijzonder, behalve als je n keer die theeceremonie wil meemaken. Je kunt in Beppu nog wel ter plekke ontbijt bijboeken.
Vertrekdatum: 04/04/2016
0 Beoordeling: 8
nicolette : Japan is een geweldige ervaring! Mooie kennismaking met de cultuur en al het fraais Japan te bieden heeft. Ik kom zeker terug om meer te proeven van dit wonderbaarlijke land.
Vertrekdatum: 21/03/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Het was een hele mooie reis en ik heb erg genoten van alles. Je was vrij om iedere dag te kiezen of je wel of niet mee ging met de reisbegeleidster die ons iedere dag de hoogtepunten wilde laten zien. Doordat ze deze "stadswandelingen" organiseerde zag je vaak ook dingen waar je zelf niet op was gekomen om te gaan bekijken. De theeceremonie was erg mooi en de maaltijd die inbegrepen zat in het culinaire pakket was erg lekker. Al in al het was leuk.
Vertrekdatum: 21/03/2016
1 Beoordeling: 9
An : Nee.
Vertrekdatum: 21/03/2016
0 Beoordeling: 8
Willemien : Een intensieve reis met een perfecte begeleiding door een vakbekwame reisleidster hebben we een van onze mooiste groep reizen gehad. En met volle tuigen genoten van 's-morgens vroeg tot 's-avonds laat gevuld met vele verrassingen en avontuur.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.