Rondreis IRAN
28 dagen - v.a. €3 195 Boek nu

Excursies Rondreis IRAN

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 3 deelnemers en de koers van de Iraanse Rial van februari 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Hamadan - Ali Sadr grotten

Ter plaatse boekbaar voor € 16

Op vrijdag kun je bij een bezoek aan de Ali Sadr grotten met grote rijen wachtende mensen te maken krijgen. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen. De entreeprijs van de grotten wijzigt regelmatig. In november 2016 was de entree ongeveer US$ 25 pp.

Rasht - Masuleh

Ter plaatse boekbaar voor € 16

Tijdens deze dag excursie zul je in de ochtend Masuleh bezoeken. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen.

Shiraz - Persepolis, Necropolis & Naqsh-e-Rostam

Ter plaatse boekbaar voor € 16

Tijdens deze dagexcursie bezoek je de ruines van Persepolis, de rotsgraven van Naqs-e Rostam en het bas-reliëf van Naqsh-e Rajab. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen.

Teheran - Stadstour

Ter plaatse boekbaar voor € 16

Met de metro bezoek je 's ochtends het Golestan Paleis en de Grand Bazaar. 's Middags bezoek je het Nationale Juwelen Museum en het Sad Abad Paleis. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen.

Yazd - Torens van de Stilte & Vuur tempel

Ter plaatse boekbaar voor € 16

Op 45 km rijden van Yazd bevind zich Chak Chak, de belangrijkste zoroastrische tempel van Iran. Na een bezoek aan de tempel, zal een porcelein werkplaats in Meybod worden bezocht. Op de weg terug naar Yazd zal worden gestopt bij Stilte Torens. Dit is de plaats waar volgers van het zoroastrische geloof hun doden neerlegden zodat de botten konden worden schoon gegegeten door aasgieren. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen.

Yazd - Zoorkhaneh

Ter plaatse boekbaar voor € 2

's Avonds kun je een demonstratie van deze traditionele Iraanse sport bekijken. Zoorkhaneh wordt ook wel het "Huis van Kracht" genoemd en is een combinatie van fysieke en geestelijke oefeningen. Het is mogelijk een Zoorkhaneh te bezoeken in Yazd, op loopafstand van het hotel. Je betaalt een entreekaartje voor circa twee euro. In het sporadisch geval dat de gebruikte accommodatie niet op loopafstand van het hotel ligt kun je (eventueel met behulp van je reisbegeleider) zelf op eigen kosten vervoer naar de Zoorkaneh regelen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.