Rondreis IRAN
28 dagen - v.a. €3 295 Boek nu

Excursies Rondreis IRAN

Voor veel reizen kun je voor vertrek al een excursiepakket aanschaffen. Zo ben je ervan verzekerd dat je deel kunt nemen aan de belangrijkste excursies. Mocht het minimum aantal deelnemers van een excursiepakket niet gehaald worden, dan ontvang je de kosten voor vertrek weer terug en kun je ter plaatse gewoon de excursies boeken.

Indien er voor deze reis een excursiepakket bestaat, kun je hieronder zien welke excursies er in het pakket zijn inbegrepen. Als er geen excursiepakket voor je reis bestaat dan worden hieronder alleen de losse excursies getoond die je ter plaatse optioneel kunt boeken.

Losse excursies

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld.

Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen gebaseerd op het prijspeil van november 2015. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).
Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers. Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd).

Hamadan - Ali Sadr grotten

Ter plaatse boekbaar voor € 15

Op vrijdag kun je bij een bezoek aan de Ali Sadr grotten met grote rijen wachtende mensen te maken krijgen. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen. De entreeprijs van de grotten wijzigt regelmatig. In november 2016 was de entree ongeveer US$ 25 pp.

Rasht - Masuleh

Ter plaatse boekbaar voor € 15

Tijdens deze dag excursie zul je in de ochtend Masuleh bezoeken. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen.

Shiraz - Persepolis, Necropolis & Naqsh-e-Rostam

Ter plaatse boekbaar voor € 15

Tijdens deze dagexcursie bezoek je de ruines van Persepolis, de rotsgraven van Naqs-e Rostam en het bas-reliëf van Naqsh-e Rajab. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen.

Tabriz - St. Stephanos Kerk

Ter plaatse boekbaar voor € 15

Je bezoekt de Armeense kerk van St. Stephanos, gelegen in de omgeving van Jolfa. De afstand is 150 km. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen. 

Teheran - Stadstour

Ter plaatse boekbaar voor € 15

Met de metro bezoek je 's ochtends het Golestan Paleis en de Grand Bazaar. 's Middags bezoek je het Nationale Juwelen Museum en het Sad Abad Paleis. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen.

Yazd - Torens van de Stilte & Vuur tempel

Ter plaatse boekbaar voor € 15

Op 45 km rijden van Yazd bevind zich Chak Chak, de belangrijkste zoroastrische tempel van Iran. Na een bezoek aan de tempel, zal Porcelein werkplaats in Meybod worden bezocht. Op de weg terug naar Yazd zal worden gestopt bij Stilte Torens. Dit is de plaats waar volgers van het zoroastrische geloof hun doden neerlegden zodat de botten konden worden schoon gegegeten door aasgieren. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen.

Yazd - Zoorkhaneh

Ter plaatse boekbaar voor € 1

's Avonds kun je een demonstratie van deze traditionele Iraanse sport bekijken. Zoorkhaneh wordt ook wel het "Huis van Kracht" genoemd en is een combinatie van fysieke en geestelijke oefeningen. Het is mogelijk een Zoorkhaneh te bezoeken in Yazd, op loopafstand van het hotel. Je betaalt een entreekaartje voor circa één euro. In het sporadisch geval dat de gebruikte accommodatie niet op loopafstand van het hotel ligt kun je (eventueel met behulp van je reisbegeleider) zelf op eigen kosten vervoer naar de Zoorkaneh regelen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.