Rondreis INDONESIË: ECLIPSREIS
16 dagen - v.a. N/A Boek nu

Excursies Rondreis INDONESIË: ECLIPSREIS

Rantepao - Tweedaagse trektocht Torajaland (opgeven bij boeking)

Ter plaatse boekbaar voor € 75

Je kunt kiezen voor een optionele tweedaagse wandeltocht door een deel van Torajaland, dat nog niet vaak door toeristen wordt bezocht. Als je deze trektocht wilt maken, dien je dat op te geven bij je boeking! Je wordt begeleid door een ervaren lokale Engelstalige gids. De bagage die je niet op de wandeltocht mee wilt nemen, kun je achterlaten in het hotel in Rantepao. De eerste dag loop je ongeveer 6 uur (verdeeld over de hele dag) en de tweede dag 4 tot 5 uur. Uiteraard stop je onderweg regelmatig, zodat je de gelegenheid hebt kennis te maken met de lokale bevolking die in deze uithoeken van de wereld woont.

Tijdens de tocht loop je langs de rijstterrassen, soms balancerend op smalle dijkjes en overwegnd over onverharde wegen. De wandeling is op een hoogte van 900 tot 1300 meter en heeft regelmatig verbluffende uitzichten. Soms steek riviertjes over via een bamboebrug of wadend door het water. De dorpjes die je tegenkomt zijn zeer traditioneel.

Je slaapt tijdens de facultatieve trektocht bij de lokale bevolking in een traditioneel Torajahuis. Een schoon matras, kussen en deken is ter plekke beschikbaar. De lunch en de avondmaaltijd (dag 1 van de trekking) en het ontbijt en de lunch (dag 2 van de trekking) zijn bij de facultatieve trektocht inbegrepen.

NB: Wanneer je de optionele trekking boekt, maak je geen gebruik van het standaardprogramma. Uiteraard zijn deze kosten al met de prijs van de optionele trekking verrekend. Het lopen van de trekking betekent ook dat je minder vrije tijd in Rantepao te besteden hebt.

NB: Het minimum aantal deelnemers voor deze optionele trekking is 3 personen. Indien er slechts 2 deelnemers zijn kan de trektocht ook gelopen worden, maar dan wordt er een toeslag van 20 euro per persoon geheven.

NB: De tweedaagse trektocht is tot 1 maand voor vertrek boekbaar.

Inbegrepen: ervaren Engelstalige gids (vanaf 7 deelnemers gaat er tevens een hulpgids mee), bagagevervoer per auto/drager, 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, transfer naar startpunt wandeling, transfer van eindpunt wandeling naar Rantepao, eenvoudige overnachting in Torajahuis

Niet inbegrepen: drankjes, fooien
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.