Rondreis INDONESIË: SUMATRA, JAVA EN BALI
29 dagen - v.a. €2 045 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,5
53 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,7
Prijs/kwaliteit: 8,2
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,2
Vertrekdatum: 08/10/2016
1 Beoordeling: 9
Guus : Ik had eerst mijn bedenkingen bij het lezen van alle reviews van anderen over deze reis ook over de reisleider,( ik had al een geweldige reis gedaan met Koning Aap, de Sunda Eilanden met ook een geweldige reisleider " Silvester ....") maar alle reviews over deze reis en de reisleider zijn helemaal waar, wat een geweldige reis en een geweldige reisleider is Chairul (Roel) .... Deze man weet zijn land te promoten. Mantab.
Vertrekdatum: 08/10/2016
0 Beoordeling: 8
Wesley : Voor mij was de Sumatra, Java, bali trip een heel leuke ervaring. De accomodatie in sumatra zijn wat basic maar het zien van Oerang Oetangs, de Batische cultuur, .... was leuk. De actievere mensen onder ons kunnen een brommertje huren aan het tobameer voor de vrije dag en wat op verkenning gaan op het eiland, voor ons waren de warm water bronnen op het eiland wel een tegenvaller en niet waardig om te bezoeken (een aantal jaren terug was iemand van ons reisgezelschap wel daar geweest en was het een heel ander beeld). Voor java waren vooral de tempels en het bezoek aan de Bromo vulkaan de toppers, daarnaast raad ik de fietstocht in solo zeker aan. De Angklung avond is ook zeker een aanrader. Mensen die graag een gezellige avond tegemoet gaan met wat muziek erbij kunnen zeker de "funky place" op Lovina eens bezoeken, het is een hostel/bar/restaurant waar s'avonds meestal wat muziek gespeeld wordt. Ook raad ik aan om eens te gaan snorkelen, dolfijnen te bekijken, eventueel de city-tour te doen wanneer men in lovina is. De accommodatie voor Lembongan eiland was wat minder en ik hoop dat ze voor de laatste dagen van de reis een andere accommodatie zoeken. Ik raad wel aan om een brommertje te huren en het eiland daar eens rond te trekken. bezoekje aan dream beach, devil's tears, mangroove, .... In conclusie door ons fijn gezelschap en een geweldige begeleider/gids was mijn verlof een enorm leuke ervaring!
Vertrekdatum: 17/09/2016
1 Beoordeling: 9
Robert : Deze 29-daagse rondreis door Indonesie heeft onze verwachtingen volledig waargemaakt. De variaties per eiland zijn goed te voelen zoals het natuurrijke en rustige Sumatra tegenover het groene en drukkere Java en het in alle opzichten relaxte Bali. Elk eiland heeft haar eigen identiteit met haar eigen charmes. Dankzij de manier waarop onze Indonesische reisbegeleider ons met zijn land in contact heeft gebracht, hebben wij deze rondreis op een intensere manier mogen beleven. Een aanrader voor liefhebbers van zowel cultuur als natuur.
Vertrekdatum: 17/09/2016
1 Beoordeling: 9
Merlijn : Wanneer je deze reis gemaakt hebt, bezit je over een heleboel prachtige herinneringen aan de waanzinnig mooie plekken die je bezocht hebt en aan de geweldige reisbegeleider die de reis extra mooi voor je inkleurt (en je vaak aan het lachen zal maken)!
Vertrekdatum: 17/09/2016
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Wat een schitterende reis vol met hoogtepunten. Hier en daar wel wat lange reisdagen, maar onze reisleider Eddy maakte dat meer dan goed door leuke tussenstops te maken en wat lokale gewoontes te laten zien. Het reistempo op Java is best hoog, maar op Bali krijg je alle tijd om daar weer van bij te komen. De reisduur van 29 dagen is echt aan te raden om alle schoonheden en vriendelijkheden van dit land mee te krijgen.
Vertrekdatum: 10/10/2015
1 Beoordeling: 9
Ludo : Een heel mooie en afwisselende reis. Met een geweldige reisbegeleider.
Vertrekdatum: 11/10/2014
1 Beoordeling: 9
Eugenie : We hadden een fantastische kleine goep 10 personen, met een fantastische reisbegeleider.
Vertrekdatum: 11/10/2014
1 Beoordeling: 9
H.W.C. : Deze reis met deze reisbegeleider en in deze groepsgrootte is fantastisch.
Vertrekdatum: 20/09/2014
1 Beoordeling: 9
Hélène : Onze Indonesische reisbegeleider heeft op een zeer bijzondere manier zijn land aan ons laten zien en leren kennen, regelde alles op een uitstekende manier, zorgde voor goed Nederlands sprekende gidsen, zorgde dat iedereen zich prettig voelde, liet ons fruit en groenten proeven door onverwachts ergens te stoppen bij een marktje. Zo kan ik nog wel een poosje doorgaan. Hij was een geweldige reisbegeleider en verdient een 10 met een griffel! We hebben mede door hem een fantastische indruk van Indonesië gekregen!!!
Vertrekdatum: 20/09/2014
1 Beoordeling: 9
Mart : Onvergetelijke prachtige reis, met super gids en prachtige highlights. Genoeg plaats voor eigen nitiatief.
Vertrekdatum: 02/08/2014
0 Beoordeling: 10
Jos : Een bijzondere mooie reis van 29 dagen. De reisleider was van een uitstekende kwaliteit ( Roel ). We hebben zeer veel geleerd over het land en zijn inwoners. De lokale gebruiken en gerechten zijn op een spannende manier onder de aandacht gebracht.
Vertrekdatum: 19/04/2014
0 Beoordeling: 8
Hetty : Als u overweegt om naar Indonesie te gaan dan is reisbegeleider Roel bijna een must.
Vertrekdatum: 19/04/2014
0 Beoordeling: 6
Anneke : Prima Indonesische reisleider. Uniek in zijn soort.
Vertrekdatum: 19/04/2014
1 Beoordeling: 9
Ton : Wij hebben een geweldige 28 daagse reis gemaakt naar Sumatra, Java en Bali. Een onvergetelijke ervaring. Zeer veel info gekregen van onze reisleider, een zeer gevarieerde reis met veel hoogtepunten. Alles was perfect georganiseerd door de reisleider. Als hotel wat minder was, dan maakte de service en/of de directe omgeving alles goed. De reisleider was de absolute TOP, jammer dat we zijn naam niet mogen noemen, maar een goede reisleider is goud waard en maakt dat je op een geweldige reis kan terugkijken.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.