Rondreis INDIA EN NEPAL
29 dagen - v.a. €1 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
69 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,8
Prijs/kwaliteit: 8,0
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,4
Vertrekdatum: 25/07/2016
1 Beoordeling: 9
Trudy : We hebben genoten van deze 29 daagse reis. De deskundigheid en fijne Nederlandse reisbegeleider heeft hierin een groot aandeel gehad. Als je de reis goed voorbereid en bewust bent van de intensiteit van deze reis met soms lange verplaatsingen en je daar op instelt kan het niet tegenvallen. Het kleurrijke India met een grote verscheidenheid aan mensen, de chaos en de drukte op straat, de armoede en de rijke historie van tempels , forten en paleizen is een ervaring die heel specifiek voor India is. Het rustige Nepal met zijn vriendelijke mensen en de mooie natuur met prachtige vergezichten en stevige wandelingen vormen een mooie afsluiting van deze reis. Trudy en Kees
Vertrekdatum: 25/07/2016
0 Beoordeling: 8
Hans : De reis was uitstekend, we hadden een geluk dat het een kleine groep was, voor de eerste keer evenveel Belgen. Maar alles liep perfect.Wij blijven contact houden met onze Nederlandse buren.
Vertrekdatum: 15/02/2016
1 Beoordeling: 9
Joost : De tocht langs de grote forten van Rajasthan is bijzonder indrukwekkend. Ik was een beetje bang voor lange busdagen, maar dat viel mee omdat er onderweg telkens wel wat escapades waren. Vergeleken met India is Nepal rustig en schoon, geen herrie en drukte. Helaas is het er in verhouding saai en duur.
Vertrekdatum: 15/02/2016
1 Beoordeling: 9
Wim : Reisleidster is geheel op de hoogte van de regels en cultuur van het land en weet dat prachtig over te brengen op de reizigers
Vertrekdatum: 28/01/2015
0 Beoordeling: 8
Henk : Noord India is qua natuur niet spectaculair. Nepal daarentegen juist wel. De bezienswaardigheden zijn de moeite waard vooral het woestijn festival waar veel lokale bevolking op af komen is geweldig. De Taj Mahal en het Anapura gebergte hebben een diepe indruk op ons gemaakt. Erg prettig de vele vrije dagen die je hebt om lokaal zelf op stap te kunnen gaan.
Vertrekdatum: 28/01/2015
0 Beoordeling: 6
josine : reken in het noord-india gedeelte op lange reisdagen door eentonige natuur. de zijderoute steden zijn eigenlijk musea en lijken erg op elkaar.Nepal is afwisselender, schoner en rustiger.
Vertrekdatum: 28/01/2015
1 Beoordeling: 9
Ruud : perfekte rondreis voor mensen die veel willen zien
Vertrekdatum: 28/01/2015
0 Beoordeling: 8
Gerrit : Veel mensen die nog nooit in India en Nepal zijn geweest waarschuwden ons dat het er heel vies en lawaaierig en stoffig is. En inderdaad dat is waar. Maar oh wat is het ontzettend mooi om door deze met kleurrijke mensen en prachtig cultureel erfgoed bezittende landen te reizen. Aan het eind van de reis bedacht ik dat er maar 1 woord is wat deze reis goed omschrijft. " ADEMBENEMEND " Pieternel en Gert
Vertrekdatum: 31/10/2014
0 Beoordeling: 8
Christian : Een heerlijke kennismaking met het noorden van India. De belangrijkste steden worden aangedaan en onderweg kan je je ogen niet geloven. Wat je allemaal te zien krijgt is een ervaring voor het leven, neem het gerust van mij aan. Vrij en onbelemmerd van het echte verkennen genieten, reizen met je ogen wijd open. Soms confronterend, soms meeslepend en ontroerend, maar altijd verrassend mooi en diepgaand. Steeds weer wordt je meegesleurd in emoties, een echte rollercoaster. Tot rust kom je in Nepal, waar het wat rustiger is maar toch nog met zoveel avontuur nog te beleven en heel wat te bezien. Besneeuwde toppen? Ja ik heb ze wel gezien hoor, de hoogste bergen ter wereld! Grandioos!!
Vertrekdatum: 31/10/2014
1 Beoordeling: 9
Michael : Prachtige afwisselende actieve reis met steengoede reisleider Bert, goede hotels. Niet 1x ziek geweest. Las vooraf hier de reviews en die doen voor mij geen recht aan wat je krijgt. Wel veel in de op zich prima bus, maar hoe wil je anders de afstanden overbruggen? Aanrader!
Vertrekdatum: 31/10/2014
1 Beoordeling: 9
Grietje : Review reis India en Nepal Na het lezen van alle reviews hadden we onze twijfels over het boeken van deze reis. Gelukkig hebben we dit wel gedaan. Het klopt dat India een vies land is, het klopt dat het er erg druk is en er veel smog hangt. Maar wat is het ook een mooi land met prachtige mensen en fascinerende steden. Je waant je in het land van 1001 nacht met oude burchten en paleizen van maharadja’s. Waar kooplieden met hun handkarren nog door de straten lopen om hun waren aan de man te brengen en waar je tijdens je reis zomaar een karavaan kunt tegenkomen van nomaden die met hun kamelen naar de volgende verblijfplaats onderweg zijn. De hotels tijdens deze reis zijn boven gemiddeld, zeker voor Aziatische begrippen. De reisleiding tijdens deze reis was van uitzonderlijke klasse (we hebben vergelijkingsmateriaal). Tot slot willen we stellen dat deze reis bijzonder goed en stipt is uitgevoerd. Nepal was een mooie en rustige afsluiting van onze trip. Nepal is wel een stuk duurder als India. Deze reis is een aanrader voor ieder die wat avontuurlijk is ingesteld en eens echt wil kennismaken met een totaal andere cultuur.
Vertrekdatum: 20/10/2014
0 Beoordeling: 8
Bart : Een mooie gevarieerde reis ,een vermoeiende reis met soms wel lange reisdagen maar je krijgt er wel veel voor in de plaats ! India Nepal is een reis die aan onze verwachtingen voldaan heeft!
Vertrekdatum: 08/02/2014
1 Beoordeling: 7
Christian Jean Luc : In verhouding tot de gevraagde prijs was deze reis correct. In ieder locatie is er een bijzondere beleving. De woestijn in Radjastan maakt de ritten monotoon. De vriendelijk Indiaase bevolking, en de vrouwen met hun prachtig gekleurde sari, contrasteren tegen de vuilnisbelt waarop de Indiase bevolking leeft. Wees niet bang voor een lange reis.Ze geeft tijd en een band met je reisgenoten. Zonder ons iets tekort te hebben gedaan hebben we 850 euro pp besteed bovenop de basisprijs. We betaalden nog 145 pp voor de bergketenvlucht. Ander commentaar, zie hoger, mag gebruikt worden.
Vertrekdatum: 08/02/2014
1 Beoordeling: 7
Johan : De reis bied zeker een goede kwaliteit/prijs verhouding. De route is zeer goed gekozen. Het is natuurlijk wel lastig om in India te reizen omwille van de chaos, het stof, de smog en het gevaarlijke verkeer. Dit hadden we voor de afreis duidelijk onderschat. Een lichte waarschuwing voor toekomstige reizigers is op zijn plaats (vb om mondmaskers mee te nemen, reis is niet aan te raden voor astmalijders of mensen met gevoelige luchtwegen, ...).
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.