header image

Rondreis INDIA: PUNJAB, JAMMU, KASHMIR EN LADAKH

22 dagen - v.a. € 2.817,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,1
66 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 9,1
Prijs/kwaliteit: 7,9
Accommodatie: 7,5
Transport: 8,0
Vertrekdatum: 28/06/2019
Beoordeling: 8
Rian: Het was best een pittige reis door de lange reisafstanden, de warmte en de hoogte, maar zeker ook een prachtige reis met vier verschillende religies en afwisselend steden en bergen.
Vertrekdatum: 28/06/2018
Beoordeling: 10
Reiziger: Wat een gave reis was dit! Zoveel godsdiensten waar je kennis mee maakt: sikhisme in Amritsar (die Gouden Tempel is écht prachtig; prettige atmosfeer), islam in Kashmir, Tibetaans boeddhisme in Ladakh en uiteraard het hindoeïsme. Je hebt niet steeds het idee dat je in India bent, soms voelt het alsof je in Pakistan (Kashmir) of Tibet (Ladakh) bent. Hoogtepunten waren voor mij Srinagar, Amritsar en Ladakh (mooie trektocht en kloosters). De hele reis was goed geregeld, leuke accommodatie (met als uitschieter het verblijf op een mooie houseboat in Srinagar), prettige reisbegeleiding.
Vertrekdatum: 28/06/2018
Beoordeling: 9
Reiziger: Hele mooie reis met goede opbouw naar het hoog gelegen Leh. Bijna alle religies uit India komen voorbij. Fascinerend
Vertrekdatum: 20/07/2017
Beoordeling: 7
Jeroen: Bijzondere reis door een mooi gebied met veel ruimte voor ontmoetingen met de lokale bevolking. Kleine reisgroep en een fijne en goede reisbegeleider zorgde tevens dat dit een mooie reis werd. Zie mijn reisverhaal in 100 beelden op: https://www.flickr.com/photos/jeroenvandewetering/
Vertrekdatum: 20/06/2017
Beoordeling: 8
Marc: Zeer mooie en afwisselende reis. Mooie tussenstops in Amritsar (Gouden Tempel), Jammu en Palagham en Alchi. Doordat we langzaam hoogte wonnen bleven misselijkheid en ziekt door het snelle stijgen achterwege. Eens in Leh kregen we als plaatselijke gids een monnik toegewezen. Dank zij deze monnik kregen we een zeer goede beschrijving van de kloosters en tempels, tevens was hij een onmisbare hulp op het Hemis festival. Op 06 juli zijn we met onze monnik op de 82ste verjaardag van de Daila Lama geweest, een onvergetelijk moment in onze reis. In ieder geval is deze reis een absolute aanrader voor iedereen die India op een andere manier wenst t zien.
Vertrekdatum: 11/06/2017
Beoordeling: 8
hendrine: een mooie reis door een, zeker in kashmir, nog niet door toeristen overspoeld gebied. er is erg veel leger op de been en er waren nogal eens dreigingen van terreur maar uiteindelijk gebeurden deze dingen toen wij net weg waren. het blijft erg onrustig.
Vertrekdatum: 11/06/2017
Beoordeling: 8
Letitia: Great way to see Kashmir. If you listen to the news you may not think this area is safe however I felt very safe throughout and we were welcomed by some of the friendliest locals I have ever met!
Vertrekdatum: 11/07/2015
Beoordeling: 7
Michael: Mooie reis met een opeenvolging van highlights en bezoek aan enkele van de meest interessante regios van India. Minpunten zijn de onbegrijpelijke tijdsverspilling in plaatsen als Pahalgam en (vooral) Gullmarg, die niets "Indisch" hebben maar stereotiepe toeristentrekpleisters zijn zoals we die dichter bij huis ook volop kennen.
Vertrekdatum: 12/06/2015
Beoordeling: 8
Lobetje: De reis heeft aan mijn verwachtingen voldaan ongelofelijk mooie natuur en je komt in aanraking met bijzondere mensen.
Vertrekdatum: 23/06/2014
Beoordeling: 9
Sam: Wat een fantastisch avontuur in een prachtig land. Een uitstekende reisbegeleiding, ( die ook nog Hindi spreekt) en bovendien erg leuk om samen met onze zuiderburen deze reis te maken. Problemen werden ter plekke opgelost, en hierdoor konden wij optimaal genieten van onze reis.
Vertrekdatum: 08/06/2014
Beoordeling: 9
Inge: Prachtige, gevarieerde reis, waarbij je kennis maakt met erschillende aspecten van India en zijn culturen: hindoes en moslims, Sikhs en boeddhisten - van hun manier van leven en bijbehorende religies en bouwwerken krijg je een goed beeld.