Rondreis INDIA: SIKKIM EN ORISSA
29 dagen - v.a. €2 195 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,8
22 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,5
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,0
Transport: 8,0

Belangrijk om te weten

Het toerisme staat in Orissa en Sikkim nog écht in de kinderschoenen, maar dat heeft zeker zijn charme als je ervoor open staat. Westerse toeristen kom je sporadisch tegen. Realiseer je dat er verschillende lange reisdagen zijn, dat je twee nachten ‘wild’ kampeert (geheel zonder comfort!) en dat de hotels en guesthouses waar je verblijft af en toe eenvoudig zijn. Maar… wel schoon en sfeervol! Als je op reis gaat door Sikkim en Orissa, en je beschikt over enige mate van flexibiliteit en relativeringsvermogen, dan zul je een fantastische tijd hebben!
Vertrekdatum: 05/11/2016
0 Beoordeling: 8
klaas : Een unieke reis met een prachtig inkijkje in verschillende aspecten van de Indiase cultuur: Hindoeïsme, Boeddhisme, hectiek, rust, en vooral ook een bijna unieke kennismaking met geïsoleerd levende tribes in de binnenlanden van Orissa: ik voelde me bijna een antropoloog op veldwerk! En dat vrijwel zonder andere toeristen.
Vertrekdatum: 05/11/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Ik ben zeer tevreden over deze reis. Toch zou ik niet gauw meer een dergelijke reis maken (zie hieronder). Dit heeft te maken met het tempo van een groepsreis, mijn leeftijd en mogelijkheden, en de hoeveelheid energie die het verblijf in een groep kost. Dat heeft dus niets met Koning Aap te maken, want ik vond het perfect georganiseerd.
Vertrekdatum: 05/11/2016
1 Beoordeling: 7
Johanna Maria (Anke) : Het is een mooie, afwisselende reis maar zeer intensief. Er zitten vrije dagen in maar door het grote aanbod van excursies, krijg je het gevoel dat er weinig rustpunten zijn. Het Tsomgo meer vond ik erg tegenvallen, misschien ben ik teveel verwend maar de uitzichten vond ik niet echt bijzonder. Het wandelaanbod, vooral in Sikkim vond ik zeer weinig. Zie punt hier boven: een dag langer in Yuksom en een dag minder in Gangtok. Prioriteit van deze reis zou, vooral in Sikkim, iets meer in de natuur moeten liggen en minder in drukke steden. Verder erg genoten van Orissa, de markten, dorpjes en de wandelingen. Kortom ik heb geen spijt van deze reis!
Vertrekdatum: 08/11/2014
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Een hele mooie en afwisselende reis. De hotels waren simpel, maar relatief schoon en vaak centraal gelegen. Een aanrader!!!
Vertrekdatum: 08/11/2014
0 Beoordeling: 8
Mieke : Een mooie, karakteristieke reis. Veel gezien en mooie excursies. Je moet echter wel houden van kamperen, die 2 nachten waren voor mijn dan ook teveel van het goede. Geen sanitair ! Prima reis begeleiding, ze was kundig, wist veel van het land en kon er uitvoering over vertellen .
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.