Rondreis ZUID-INDIA
29 dagen - v.a. €1 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
102 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,2
Prijs/kwaliteit: 7,9
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,8

Belangrijk om te weten

De meeste respondenten merken op dat ze onze reisbegeleiding als zeer positief ervaren hebben. Ook de reisroute en het ontspannen reistempo worden goed gewaardeerd. De meningen van onze reizigers zijn belangrijk, we kijken dan ook goed naar de op onze reizen gegeven reviews! Zo wordt sinds 2016 in de ‘Backwaters’ verbleven op een mooie ‘houseboat’, inclusief maaltijden aan boord. Uniek! Zo’n drijvend verblijf geeft je reis door Zuid-India zeker meerwaarde!
Vertrekdatum: 11/02/2017
0 Beoordeling: 8
Hendrikje : Reis Zuid India de moeite waard, al was februari al niet meer de beste tijd. December of januari zouden iets minder heet zijn. Vriendelijke mensen in de prachtigste sari's en andere gewaden. Je kon foto's blijven schieten. Wel veel afval langs de weg, maar geen vliegen. Twee keer is iemand een dag van slag geweest, dus dat viel erg mee.
Vertrekdatum: 11/02/2017
0 Beoordeling: 8
Joke : geen
Vertrekdatum: 07/01/2017
1 Beoordeling: 9
Tiny : Een schitterende reis als je van India houd. Uitstekende hotels en veel afwisseling.
Vertrekdatum: 12/11/2016
1 Beoordeling: 9
Helma : Hele leuke afwisselende reis met goede reisbegeleiding door groen India.
Vertrekdatum: 12/11/2016
0 Beoordeling: 8
Jan : Nee.
Vertrekdatum: 08/01/2016
1 Beoordeling: 9
Jan : Dit was onze eerste ervaring met India. Geweldige reis gehad met uitstekende reisleidster! Interessante en afwisselende reis met bus, trein en varen op de Backwaters. Opvallend vriendelijke bevolking. Deze reis was voor ons zeker een uitnodiging om meer te gaan zien van India.
Vertrekdatum: 08/01/2016
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Hele mooie en interessante reis, vooral het Tamil Nadu-gedeelte (Trichy, Madurai!) Door de 29 dagen was het geen "gehaaste" reis Kumily en Varkala vervangen door iets interessanters en 1 dag Goa minder en je hebt een perfecte reis. En niet te vergeten: de enthousiaste en deskundige reisbegeleidster maakt van elk nadeel een voordeel!
Vertrekdatum: 08/01/2016
0 Beoordeling: 8
hans : Groepsreis door zuid India. De reis heeft aan onze verwachting voldaan. Het was onze tweede reis in India. Het zuiden is minder rijk aan architectuur dan b.v. Radjastan, maar dat wisten we van te voren. Daarentegen hebben we nu meer genoten van de vriendelijke bevolking en haar gebruiken. Zeker geen spijt van deze reis. De reisbegeleiding was supper.
Vertrekdatum: 14/11/2015
0 Beoordeling: 8
Johannes Jacobus : Deze rondreis is een prachtige reis en zeker aan te raden als je niet in een heel hoog tempo door India wil reizen. De vele variaties op deze reis, oa de busreizen, treinreis, vliegreis, varen op de Backwaters de nachttrein maken deze reis boeiend. De schoonheid van India komt hierdoor goed tot zijn recht. Van belang is dat je een goede reisbegeleider hebt, dat hadden wij gelukkig. Wij hebben voor het eerst met Koning Aap gereisd, maar beslist niet de laatste keer. Koning Aap is voor ons een hele goede reisorganisatie. Niet duur voor de aangeboden reis.
Vertrekdatum: 14/11/2015
0 Beoordeling: 10
Petra : Wat een geweldige reis. Weer een ervaring rijker en zeker aan te raden. Ja, je bent in blijft in India dus als er soms geen water is of je hebt een hard bed, zeur niet. This is India men. Zelf denk ik wel dat het ingeschatte zakgeld iets te laag ligt. Bedankt Koning aap en bedankt reisbegeleider. Super.
Vertrekdatum: 02/10/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Neen; ik wil mijn ervaringen niet delen
Vertrekdatum: 02/10/2015
0 Beoordeling: 8
Jacobus : Reis is leuk, gevarieerd en het tempo aangenaam.
Vertrekdatum: 28/03/2015
0 Beoordeling: 4
Maria Antonia : Een erg rustige reis vooral geschikt voor mensen die houden van luxe en zwembaden. De afstand naar bezienswaardigheden is vaak erg groot dus bereid je voor op veel extra reiskosten. De meeste lokaties zijn vooral geschikt voor 1 bepaalde activiteit, bijvoorbeeld een strandlocatie of een wandellocatie. De in de reisbeschrijving genoemde andere mogelijkheden op die locaties zijn vaak erg rooskleurig voorgesteld, het lijkt vooral of er van alles te doen is maar je bent in feite vrij snel met de dan overblijvende bezienswaardigheden klaar.
Vertrekdatum: 07/01/2015
0 Beoordeling: 6
Annemiek : Een niet zo heel spectaculaire reis, wel relaxed en met goede accommodaties. vaak wat lange reisdagen. Alles wordt in de reisbeschrijving wat spannender en romantischer voorgesteld dan het in werkelijkheid is. Veel cultuur en weinig flora en fauna. Neem zeker een binnenlandse vlucht van Goa naar Mumbai, want een hele dag treinen is niet zo tof.
Vertrekdatum: 07/01/2015
0 Beoordeling: 8
Johan : De reis door Zuid India is heeft een mooie route die afwisseling biedt van steden en platteland, natuur en cultuur. Een mooie route langs de hoogtepunten van dit prachtige deel van het land. We hebben volop genoten
Vertrekdatum: 07/01/2015
1 Beoordeling: 7
Johanna (Joke) : Ik heb een geweldige reis gehad .Goed programma, fijne groep en een fantastische reisbegeleider.
Vertrekdatum: 04/10/2014
1 Beoordeling: 9
Mireille Sonia Sarah Maria : Een rustige reis afwisselend met cultuur, strand en natuur.
Vertrekdatum: 04/10/2014
0 Beoordeling: 8
Fred : nee
Vertrekdatum: 04/10/2014
0 Beoordeling: 6
Gerrit Andre : leuke rustige reis, voor wie wil uitrusten
Vertrekdatum: 15/02/2014
1 Beoordeling: 9
Noel : De reis was van begin tot einde voor ons beiden een meevaller. Vooral de begeleider verdient een pluim. Het gezelschap leverde geen enkel probleem op... onderlinge kameraadschappelijkheid, behulpzaamheid... een toffe bende!!
Vertrekdatum: 15/02/2014
1 Beoordeling: 7
Nico : Onze ervaringen waren: grote drukte in de steden. Van de backwaters hadden we meer verwacht.
Vertrekdatum: 07/01/2014
1 Beoordeling: 9
Robert P J : Een prachtige en afwisselende reis door zuid India met aandacht voor cultuur én natuur, mens én dier, stad én platteland. Reizen met de eigen bus maar ook twee keer met de trein. Véél interessants te zien en te beleven. Bijna altijd een stop van minimaal 2 nachten dus ruimschoots de gelegenheid om alles goed te bekijken terwijl het toch geen al te drukke maar wel comfortabele reis wordt.
Vertrekdatum: 07/01/2014
1 Beoordeling: 9
Albert : Fantastische reis De afwisseling van strand, natuur, cultuur, het heerlijke eten en de gastvrije indiërs maakt deze reis onvergetelijk. En niet te vergeten de geweldige reisbegeleider.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.