Rondreis NOORD-INDIA
23 dagen - v.a. €0 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
94 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,9
Accommodatie: 8,0
Transport: 7,9
Vertrekdatum: 13/07/2017
1 Beoordeling: 9
Jan : India is een indrukwekkend land. Geen enkele m2 is hetzelfde. Een ervaring om te zien hoe de enorme hoeveelheid aan kwetsbare mensen, steun vindt aan hun religie.
Vertrekdatum: 25/09/2016
0 Beoordeling: 8
Ingrid : Een prachtige reis die je veel laat zien van Rajasthan. Bang gemaakt door andere reviews voor het vaak extreem vroege opstaan is het ons achteraf gezien enorm meegevallen. Wel een druk programma maar dan zie je ook veel. En complimenten voor onze fantastische reisbegeleider!
Vertrekdatum: 25/09/2016
0 Beoordeling: 8
Maria : Ik kan deze wel aanbevelen, maar het is een vol programma, er is veel te zien en te doen. In die zin heb ik het niet als een 'ontspannen' reis ervaren. Maar de indrukken zijn overweldigend en maken uiteindelijk alles goed!
Vertrekdatum: 27/09/2015
0 Beoordeling: 8
Pieter : De reisbegeleiding was prima, evenals de groep, het vervoer, de hotels en het eten in Noord India. (te) Veel steden.
Vertrekdatum: 27/09/2015
0 Beoordeling: 10
Harm : Een schitterende reis door een prachtig land met verblijf in goede, deels Heritage hotels, olv van een perfecte reisbegeleidster met vervoer in uitstekende bussen. De treinreizen zijn goed te doen, ook al rijden de treinen vaak niet op tijd en zijn er soms urenlange vertragingen. Voldoende vrije dagen en niet al te zwaar. Wel moet je niet opzien tegen vaak vroeg opstaan. Het busvervoer is uitstekend geregeld. Prima chauffeurs in het vaak hektische verkeer. Vriendelijke, behulpzame bijrijders die goed voor jou en je bagage zorgen!
Vertrekdatum: 27/09/2015
1 Beoordeling: 9
Paul : De rondreis Noord-India is prachtig. Het programma is pittig, maar heel interessant. Vanwege de kennis van de reisbegeleider zie je heel veel en leer je India echt kennen. Logies in de heritage hotels is geweldig voor wie een beetje van historie houdt. Geen gelikte hotels, maar mooie tot zeer mooie karakteristieke oude huizen/paleizen. Vervoer per 'eigen' bus is heel plezierig.
Vertrekdatum: 27/09/2015
0 Beoordeling: 8
Geertje : een prachtige reis als afsluiting van mijn ver weg vakanties en om mijn 70 ste verjaardag te vieren!!!
Vertrekdatum: 26/01/2015
1 Beoordeling: 9
Ingrid : Rajastan is prachtig, een geweldige geschiedenis en sprookjesachtig.
Vertrekdatum: 26/01/2015
1 Beoordeling: 9
Leendert : Een aanrader voor iedereen die in India en de cultuur ervan geïnteresseerd is. Mooie afwisseling.
Vertrekdatum: 02/11/2014
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Veel gezien. Leuke dingen ondernomen. Prachtige onderkomens. Niets meer dan lof voor Anita, de reisbegeleidster.
Vertrekdatum: 02/11/2014
1 Beoordeling: 9
Jettie : De reis door Noord India (Rajasthan 22 dagen. code INH) is en geweldig reis, zeer boeiend. Heel plezierig en vaak bijzondere hotels met veel sfeer ingericht. Bijna alle hotels hadden een zwembad. Door de geschiedenis van Mogelkeizers, etc in dit armoedigste gebied van India, zie je veel historische gebouwen van forten en paleizen, Jaïn en hindoe tempels en enkele moskee's. Prachtige kunst van mozaïeken en uitgesneden bewerkingen uit steen en hout kom je zoal tegen in de enorme forten en paleizen en oude tempels. Zeer indrukwekkend. Daarnaast is het een kleurrijke bevolking met drukke straten van verkeer en koeien, die een bijzondere indruk op mij hebben achtergelaten. Een geweldige ervaring die deze reis onvergetelijk maakt. Advies: Boek een vliegreis naar New Delhi i.p.v. tweede nachttrein aan het einde van de reis te nemen, omdat je de nacht daarop vertrekt met vliegtuig naar Nederland. Ook hou je nog tijd over om wat bezienswaardigheden van New Delhi te zien.
Vertrekdatum: 27/07/2014
0 Beoordeling: 8
Niki : Deze reis is een echte aanrader! Wij zijn geweest in juli/augustus, ondanks dat dit de moesson periode is, viel het weer ons ontzettend mee. Het enige dat jammer is, is dat de kans groot is dat je niet kunt varen op de Ganges in verband met te hoge waterstanden. De mensen in India zijn heel erg nieuwsgierig en gastvrij. De accommodaties tijdens deze reis zijn super! Voor een India reis zou ik altijd een groepsreis adviseren en als het kan uitstapjes maken met een man erbij. Wanneer je in India bent, mag je een bezoekje aan de bioscoop zeker niet overslaan. De tweede treinreis zou ik zeker vervangen door een binnenlandse vlucht. Wanneer de trein niet op schema rijdt of je hebt slecht geslapen, begin je heel erg slecht aan de terugreis naar Nederland. Dit is zeker geen zon, zee, strand vakantie, maar een vakantie waar je kunt proeven van de natuur en cultuur die het noorden van India te bieden heeft. p.s. het zakgeld is als je geen alcohol drinkt meer dan voldoende.
Vertrekdatum: 17/07/2014
0 Beoordeling: 8
Lianne : De rondreis Noord-India zit er weer op. Wat heb ik genoten van al die mooie tempels en paleizen en forten en de kleurrijke mensen. Het land is wel heel vies doordat er geen afval wordt opgehaald. Je moet steeds kijken waar je je voeten zet, ander sta je zo in de koeienpoep of iets dergelijks. De haveli's, de Taj Mahal, het Teej Festival Varanasi waren echte hoogte punten.
Vertrekdatum: 17/07/2014
0 Beoordeling: 8
Chantal : Heerlijke reis gehad en als enige Belg in de groep erg goed opgevangen en omarmd door mijn Nederlandse vrienden . Ontzettend bedankt iedereen !!!!
Vertrekdatum: 02/03/2014
0 Beoordeling: 10
Franciska Jacoba : De geweldige indrukken die ik heb op gedaan zoals Tine zei probeer niet India te veranderen maar India jou het was geweldig
Vertrekdatum: 08/02/2014
0 Beoordeling: 8
Louise Florine : Reis zeer aan te bevelen. Prima accomodaties. Enthousiaste en kundige reisleiders.Goed transport. Echter denk goed na of U per trein of vliegtuig Varanasi wilt verlaten. Nadeel vliegtuig is de 15 kg bagage, maar U begint niet uiterst vermoeid aan de vliegreis naar huis.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.