Rondreis NOORD-INDIA, RAJASTHAN
16 dagen - v.a. €1 395 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
64 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,5
Prijs/kwaliteit: 8,1
Accommodatie: 8,1
Transport: 7,3
Vertrekdatum: 18/02/2017
0 Beoordeling: 8
Henk : Zowel voor een eerste kennismaking als herhaald bezoek geweldig, en de uitbreiding naar Amritsar is zeker aan te bevelen
Vertrekdatum: 24/12/2016
1 Beoordeling: 9
Lorna : Koning Aap geeft met deze reis een mooi beeld van Rajasthan, Delhi en Agra. Je komt op plaatsen die je zelf nooit in dezelfde tijd zou ontdekken. De hotels waren goed gekozen en gaven de nodige rust tijdens een toch wel drukke reis. De begeleiding was leuk maar het was vooral de fijne groep die de ervaring uniek gemaakt heeft.
Vertrekdatum: 19/12/2015
0 Beoordeling: 8
Sander : Een schitterende reis door kleurrijk Rajasthan, gedeeltelijk van de gebaande paden waarbij je het land echt leert kennen. Accommodatie is ook bovengemiddeld goed !!
Vertrekdatum: 20/12/2014
1 Beoordeling: 7
Henk : Aangename route, wel wat frisser dan verwacht in december...
Vertrekdatum: 20/12/2014
1 Beoordeling: 9
Malika : Deze reis is een aanrader! India moet je ooit eens meegemaakt hebben! Een aanslag op al je zintuigen. Je komt in drukke steden en mooie kleinere dorpjes. Ik heb ernorm genoten van deze mooie rondreis. Leuk gezelschap en een hele goeie reisbegeleider! Prachtige heritage hotels met mooie en ruime kamers. Tijdens de maanden december en januari koelt het s'avonds wel flink af, neem zeker wat warme kleren mee! Kortom, zeker doen!
Vertrekdatum: 20/12/2014
1 Beoordeling: 9
Paul : Een heerlijke reis, en hele mooie dingen gezien in een soms heel vies land. We hebben genoten van de mooie mensen, prachtige forten, tempels en natuur. Ook logeerden we in af en toe schitterende accommodaties en werden we diverse malen gastvrij onthaald. De reisbegeleider deed zijn best om het iedereen naar de zin te maken, en had af en toe wat aardige verrassingen in petto.
Vertrekdatum: 19/07/2014
1 Beoordeling: 9
Koen : De reis door Noord-India is een mooie gelegenheid om de bezienswaardigheden en het gewone leven van India te ontdekken. Je moet in de zomermaanden wel tegen de hitte bestand zijn en houden van lange busritten (waarbij eigenlijk voortdurend wel wat interessants te zien is).
Vertrekdatum: 15/02/2014
1 Beoordeling: 9
anne : Het verval en de viezigheid was erger dan ik verwacht had, daarom vaak wat storend, had daar beter op voorbereid willen zijn, {bijna niet mogenlijk]Misschien melden in de brosscure groet Anne ps wil toch wel een keer naar Z India
Vertrekdatum: 15/02/2014
0 Beoordeling: 8
J. : De groep functioneerde als een geheel en had een duidelijke aanvullende waarde bij deze reis.De reis begeleidster Lisa was deel van de groep.
Vertrekdatum: 15/02/2014
0 Beoordeling: 8
Johannes Josephus : Ja, die over de rijstijl van de chauffeurs, zie boven, maar dat zullen jullie wel niet op de site zetten, vrees ik.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.