Rondreis GHANA
15 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Veelgestelde vragen Rondreis GHANA

GHANA

Geld wisselen en pinnen in Ghana

In Ghana kun je het beste terecht met cash euro's die je in iedere grote stad kan wisselen. Het wisselen van travellercheques is tijdrovende bezigheid. Pinnen is in Ghana beperkt mogelijk. Je kan met een Nederlnds pasje met Cirrus of Maestro logo alleen pinnen bij de Stanbic Bank en de Commercial bank. Let op: het kan voorkomen dat de ATM's niet werken.

Heb ik een visum nodig voor Ghana?

Ja,  je hebt een visum nodig om naar Ghana te reizen. 
Voor meer informatie verwijzen we je naar onze partner Visumloket. Op onze website onder het kopje meer reisinformatie kun je deze informatie terugvinden.

Wifi mogelijkheden

In veel accommodaties is er een mogelijkheid om al dan niet betalend gebruik te maken van Wifi. Hou er rekening mee dat het netwerk soms overbelast kan zijn of de verbinding minder goed kan werken dan in Nederland/België. 

Kan er vegetarisch gegeten worden in Ghana?

Ghanezen zijn echte vleeseters. Het begrip vegetariër is inmiddels al wel bekend in de wat meer toeristische plekken maar vleesvervangers kennen ze niet. Vaak wordt het vlees weggelaten of uit de saus geschept en bieden ze je een ei als alternatief aan.

Kan ik gemakkelijk fotograferen in Ghana?

Ghana staat bekend om hun prachtige bevolkingsgroepen die iedereen graag op de foto wil hebben. Je zult merken dat sommige mensen het er leuk vinden om gefotografeerd te worden, anderen kunnen het absoluut niet waarderen. Hoe dan ook getuigt het van respect eerst te informeren of men wel op de foto wil. Wat ook altijd helpt is een praatje maken, een sinaasappeltje kopen en vervolgens vragen of je een foto mag maken.

Kan er in het regenseizoen door Ghana gereisd worden?

In de zomermaanden is er een regenseizoen. Dat betekent dat er aan het eind van de dag of vroeg in de ochtend een flinke bui valt. Reizen is dit seizoen is prima te doen. De wegen in Ghana zijn over het algemeen goed.

Heb ik inentingen nodig voor Ghana?

Voor Ghana zijn er diverse inentingen nodig We raden je aan om contact op te nemen met Thuisvaccinatie of de GG&GD voor een medisch advies hieromtrent.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.