header image

Rondreis GHANA

15 dagen - v.a. € 2.395,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
7,3
3 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 9,7
Prijs/kwaliteit: 8,0
Accommodatie: 7,0
Transport: 8,3
Vertrekdatum: 28/04/2018
Beoordeling: 8
Hans: Een afwisselende reis, naar een charmant West-Afrikaans land. Ghana is een land met voor Afrikaanse begrippen een relatief rijke eigen cultuur en geschiedenis. Die wordt ook gekoesterd. Daarvan krijg je tijdens deze reis een goede indruk.
Vertrekdatum: 28/04/2018
Beoordeling: 7
Robin: Ghana is een fantastisch land, 'Afrika voor beginners' wordt het ook wel genoemd. De bevolking is erg gastvrij en vaak willen ze zelfs met je op de foto. Iedereen spreekt goed Engels dus dan heb je zo contact gemaakt! De rondreis vond ik erg leuk afwisselend: van dorpjes met traditioneel weven tot een overvolle markt in Kumasi en van het indrukwekkende slavernijverleden in Accra tot de safari's in Mole National Park. Het is een superleuke manier om een Afrikaans land in de breedte te ontdekken. Natuurlijk gaan sommige dingen op z'n Afrikaans. Zo heb je in hotels vaak alleen wifi als hun speciale wifi-werknemer er is die de wifi aan kan zetten. En wanneer die persoon komt, weet men natuurlijk niet precies. Het is een reis waarbij je vrij veel onderweg bent. Het rijden op de Ghanese wegen is soms erg hobbelig hoewel er meestal wel asfatl ligt. Tussendoor stap je uit om een bezienswaardigheid te bezoeken. Er wordt niet veel gewandeld dus er wordt niet veel van je conditie gevraagd :) Alleen de wandelsafari is wat langer (2 - 2,5 uur) en een wandeling naar een waterval (heen en terug allebei 45 min). Toen ik de reis deed (mei 2018) had ik ook een paar dagen aan het strand verwacht. Waar wij zaten was het echter niet mogelijk om te zwemmen omdat het strand erg vuil was en/of de zee te ruw.
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.