Rondreis GEORGIË
16 dagen - v.a. €1 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
52 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,2
Prijs/kwaliteit: 8,2
Accommodatie: 7,3
Transport: 8,4
Vertrekdatum: 03/06/2017
0 Beoordeling: 8
Peter : Reis met een goede mix van cultuur en natuur. Heerlijke gegeten en gedronken. Goede reisbegeleider
Vertrekdatum: 03/06/2017
0 Beoordeling: 10
Karen : Wat een mooie afwisselende reis! De bergen, de mooie steden, het eten, de geschiedenis, de mensen! Georgië is een land wat alles in zich heeft. En een top lokale reisbegeleider, die perfect Engels sprak! We hadden een gezellige groep met verschillende leeftijden.
Vertrekdatum: 11/07/2015
1 Beoordeling: 9
Ton : Wat een mooi en afwisselend land is Georgië! Bergen en zee, eten en cultuur, vriendelijke mensen en veel hoogtepunten op deze reis.
Vertrekdatum: 13/06/2015
0 Beoordeling: 8
jeanie : het feit, dat onze chauffeur engels sprak, heeft zeker bij gedragen tot nog meer mooie ervaringen. Hij was zeer service gericht en altijd bereid tot helpen.
Vertrekdatum: 11/10/2014
0 Beoordeling: 8
Hille : Een zeer boeiende reis. Georgiers zijn een gezellig volk met een prachtig land. Zeer gevarieerd met hoge bergen, brede dalen, maar ook kloven en ravijnen, prachtige natuur, heerlijk fruit, lekkere maaltijden. Er zijn mooie kerken en kloosters, waar wonderschone muziek klinkt als er een dienst gaande is. Zoniet zijn er toch altijd nog heel mooie iconen en muurschilderingen. Tbilisi is een gezellige stad. Mtscheta, Kutaisi, Borjomi ook. Batumi is een wonderlijke, maar interessante kustplaats. De dorpen zijn prettig om te vertoeven. De stedelijke lucht is niet goed voor astmatische mensen.
Vertrekdatum: 11/10/2014
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Georgie is een bijzonder land met prachtige natuur en bijzondere kerken, kloosters en grotten. Binnen het land zijn de tegenstellingen erg groot tussen de (deels) moderne steden en het simpele en boerse leven op het platteland. Het eten is heerlijk en eerlijk.
Vertrekdatum: 13/06/2014
0 Beoordeling: 8
Margreet : Zeer ondergewaardeerde reis. Georgie bied een enorme diversiteit qua dingen om te bezichtigen of van te genieten. Antiquiteiten, natuur, overheerlijk eten en bijbehorende aloholische versnaperingen en niet te vergeten een zeer gastvrije bevolking. Een aanrader!
Vertrekdatum: 13/06/2014
1 Beoordeling: 7
theo : Georgie is een land om van te houden geworden. Het is een vrijwel onbekende reisbestemming, terwijl het een legio van mogelijkheden kent.
Vertrekdatum: 13/06/2014
0 Beoordeling: 10
Guido : Een uitstekende reisbegeleider (ervaren, humoristisch, luisterend), een land waar je ogen tekort komt (zelfs het verval kan mooi zijn) en terug in de tijd reist (hoe lang zal het nog duren voor ook dit land gelijkt op alle andere...?). Schitterend eten, gastvrije mensen.
Vertrekdatum: 19/04/2014
1 Beoordeling: 7
theo : Georgie is een fascinerend en mooi land. Er zijn erg mooie kerken met oude fresco's en leuke nieuwe gebouwen die je niet verwacht te zien in een in onze ogen arm land(wat t ook is)De beleving om in een guesthouse te slapen, is erg leuk, omdat je niet weet wat je moet verwachten. En het eten is geweldig , heel erg lekker en heeel veel. ook de natuur is heel erg mooi en divers. dus echt een aanrader om het te zien en beleven. groetjes wies
Vertrekdatum: 19/04/2014
0 Beoordeling: 8
Jetske : ga naar Georgie. een gastvrij land met heerlijk eten .voor elk wat wils wat natuur betreft en de cultuur natuurlijk....
Vertrekdatum: 19/04/2014
0 Beoordeling: 10
Reiziger : We waren eerder al met Koning Aap naar Armenië geweest en dat was prima bevallen. We hoopten zoiets ook in Georgië te ervaren en dat land heeft ons zeker positief verrast. Ook hier heel gasstvrije, vriendelijke mensen. En prachtige landschappen: besneeuwde bergtoppen, diepe ravijnen en kerkjes met prachtige fresco's en iconen. Je verblijft verschillende keren in leuke kleinschalige homestays, waar je lekkere 'home made' maaltijden krijgt voorgeschoteld. Heerlijk! Ik ben helaas wel anderhalve kilo in gewicht gegroeid. ;-)
Vertrekdatum: 19/04/2014
1 Beoordeling: 9
Hermanus : Georgië is een fantastische reisbestemming, waarvan je gedurende deze reis een heel groot gedeelte met vele hoogtepunten te zien krijgt.
Vertrekdatum: 19/04/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : meer belangstelling voor Georgië, dit verdient het land.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.