Rondreis GEORGIË
16 dagen - v.a. €1 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,5
32 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 8,3
Accommodatie: 7,6
Transport: 8,6
Vertrekdatum: 09/09/2017
0 Beoordeling: 8
Ineke : Deze reis laat je kennismaken met Georgië, een zeer afwisselend land met een cultuur die nog veel ouder is, dan ik dacht. Je moest wel redelijk vroeg opstaan en vele kilometers rijden. Maar het was voor mij zeker de moeite waard.
Vertrekdatum: 09/09/2017
1 Beoordeling: 9
Jan : Een prachtige reis door een zeer boeiend land. Ik heb zeer genoten en ben onder de indruk van de organisatie van de reis en van de zorgvuldigheid van de reisbegeleider. Jan
Vertrekdatum: 09/09/2017
0 Beoordeling: 8
Carl : Georgië is een unieke mix van Aziatische, West-Europese en Russische invloeden. Het geloof in Georgië is heel belangrijk. Je bekijkt dan ook veel kathedralen, kerken en kloosters. Het landschap is heel divers: je vindt er groene heuvels, steppeachtige vlakten, hoge bergen en stranden. In de dorpen en steden ben je zo in de middeleeuwen en zo sta je in de 21e eeuw. Bereid je voor op veel traplopen, klimmen en klauteren, wat meestal wordt beloond met een prachtig uitzicht of een mooie kerk. Georgië is een land in opbouw. Er wordt hard gewerkt aan renovaties van gebouwen en aan wegenaanleg. Reden temeer om NU te gaan kijken, want als de bereikbaarheid (te) goed is geworden en Unesco van alles op de schop heeft genomen, zijn wij bang dat het authentieke er een beetje af zal zijn. De reis en de unieke route zijn ons prima bevallen.
Vertrekdatum: 03/06/2017
0 Beoordeling: 8
Peter : Reis met een goede mix van cultuur en natuur. Heerlijke gegeten en gedronken. Goede reisbegeleider
Vertrekdatum: 03/06/2017
0 Beoordeling: 10
Karen : Wat een mooie afwisselende reis! De bergen, de mooie steden, het eten, de geschiedenis, de mensen! Georgië is een land wat alles in zich heeft. En een top lokale reisbegeleider, die perfect Engels sprak! We hadden een gezellige groep met verschillende leeftijden.
Vertrekdatum: 11/07/2015
1 Beoordeling: 9
Ton : Wat een mooi en afwisselend land is Georgië! Bergen en zee, eten en cultuur, vriendelijke mensen en veel hoogtepunten op deze reis.
Vertrekdatum: 13/06/2015
0 Beoordeling: 8
jeanie : het feit, dat onze chauffeur engels sprak, heeft zeker bij gedragen tot nog meer mooie ervaringen. Hij was zeer service gericht en altijd bereid tot helpen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.