Rondreis GEORGIË EN ARMENIË
23 dagen - v.a. €1 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
120 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,5
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,2
Vertrekdatum: 13/05/2017
1 Beoordeling: 9
Arie : Veel gezien, geleerd en genoten. Bijzonder om zulke landen te bezoeken met zo'n oude cultuur. Ook indrukwekkend te zien, hoe men - komend uit echte armoede - werkt aan ontwikkeling. Landschap indrukwekkend. Klein groepje van acht personen zeer plezierig.
Vertrekdatum: 22/04/2017
1 Beoordeling: 9
Wilhelmus : Een geweldig mooie reis door een prachtig landschap. Het begin van de religieuze beschaving en ontwikkeling wordt goed in kaart gebracht.
Vertrekdatum: 22/04/2017
0 Beoordeling: 8
José : Hoe beoordeel je een reis? Een leuk reisgezelschap heb je niet voor het uitkiezen, maar als dat oké is, dan is dat al de helft van jouw vakantie. onderkomens, gesprekken over, lachen over, contact komen met mensen, genieten van de. prachtige dingen die je ziet. Stil woorden van de omstandigheden waarin mensen leven, ontdekken dat je met de inwoners in contact kan komen, luisteren naar zingen en meezingen, En dit allemaal zonder al te veel zorgen, omdat zaken geregeld zijn. Kortom, een heerlijke reis door indrukwekkende landen.
Vertrekdatum: 22/04/2017
0 Beoordeling: 8
Wim : Wij zijn blij voor deze reis gekozen te hebben. Vonden Georgie en Armenië verrassend mooi landen. Het kijkje in het voormalige Sovjetblok was boeiend. Opvallend was het economische verval nadat de Russische markt wegviel. Het aantal in verval geraakte fabrieken was niet te tellen. Armenië heeft een lichte voorkeur voor ons, deels door de verassend fraaie natuur, maar ook door de zeer vriendelijke bevolking.
Vertrekdatum: 22/04/2017
0 Beoordeling: 8
Luc : Deze reis is zeker aan te bevelen voor personen die meer willen zien dan hun eigen leefwereld.
Vertrekdatum: 24/09/2016
0 Beoordeling: 8
Walter : Een geweldig interessante reis met véél kerken, en interessante steden én veel natuurschoon!
Vertrekdatum: 03/09/2016
1 Beoordeling: 7
Lotty : Een reis door 2 prachtige landen met een schitterende natuur. Veel excursies naar kerken en kathedralen, die niet allemaal even mooi waren. Een andere excursie tussendoor zou de reis wat meer afwisseling geven.
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
Marion : Dankzij onze reisleidster een zeer geslaagde reis gehad. Veel kerken en kloosters gezien die op de meest prachtige punten lagen. Het landschap heeft mij overtroffen en vooral in Armenië met de mooiste vergezichten. Het eten was vooral in Georgië verrassend lekker.
Vertrekdatum: 14/05/2016
0 Beoordeling: 8
Simon : mooie reis door het fraaie landschap van de Kaukasus, waarbij de verschillen in cultuur en geschiedenis tussen Georgië en Armenië duidelijk naar voren komen.
Vertrekdatum: 14/05/2016
1 Beoordeling: 9
Corry : Georgie en Armenie zijn prachtige, groene landen met in mei overal een overdaad aan bloemen. Er worden veel kloosters en kerken bezocht, en persoonlijk ben ik geen fanatieke kerken en klooster-kenner, maar door de de afwisseling van steden en platteland, cultuur en natuur, en niet te vergeten de vaak dramatische landschappen waarin de kerken en kloosters gelegen zijn, heb ik erg van deze reis genoten. Over het algemeen zijn de afstanden die dagelijks per bus worden afgelegd, redelijk beperkt, waardoor er veel tijd buiten kan worden doorgebracht.
Vertrekdatum: 14/05/2016
0 Beoordeling: 8
Jaap : geen
Vertrekdatum: 05/09/2015
1 Beoordeling: 7
Peter : Als je kiest voor deze reis realiseer je je dan dat je echt gaat voor oude kerken en kloosters, wij hebben daar van genoten! Contact met de plaatselijke bevolking is niet zoals aangegeven in de beschrijving en de homestay's zijn gewoon familie hotelletjes
Vertrekdatum: 06/09/2014
1 Beoordeling: 7
Egbert Wilhelm : De wandelingen zijn zeer pittig en let goed op i.v.m de weersomstandigheden. Realiseer je dat het heel veel kerken zijn, die alleen in staat van verwaarlozing verschillen.
Vertrekdatum: 06/09/2014
0 Beoordeling: 8
Jeroen : Vaak kunnen genieten van liturgische en wereldlijke muziek. Zeer wisselende weersomstandigheden die de vaak prachtige ligging van de kerken nog versterken. Vaak mooie roofvogels en gieren kunnen zien.
Vertrekdatum: 06/09/2014
1 Beoordeling: 5
Ria : Toasten op de eeuwige vriendschap in Georgië, vergeet het maar. Tijdens avondeten geen lokale bevolking ontmoet. Op de info dag was ons verzekerd dat er bij deze reis veel contact zou zijn met de lokale bevolking. Daar is nauwelijks iets van gekomen.

Opmerking Koning Aap :

Laten we eerlijk zijn; je zult de meeste unieke reiservaringen moeilijk kunnen plannen, hoe goed voorbereid je reis ook is.
Een leuk contactmoment met de lokale bevolking had zeker plaats kunnen vinden tijdens de overnachting in het dorpje Kakheti.

Wel is het zo dat de eigenaren van de homestays soms wat verlegen zijn. We hopen dat je desondanks toch terug kijkt op een mooie reis.

Vertrekdatum: 26/07/2014
1 Beoordeling: 7
Jesper : Georgië en Armenië zijn twee schitterende landen. In Georgië is het heerlijk eten en in Armenië maak je kennis met een heel vriendelijke bevolking. Verwacht niet teveel luxe, en verwacht al helemaal niet teveel Engels maar met handen en voeten kom je een heel eind. Groot voordeel is wel het lage prijspeil in deze landen. Tijdens de reis hebben we vele kloosters en kerken bezocht, die word je wel beu maar wat het toch zo geweldig maakt: ze liggen elke keer weer op de meest schitterende locaties. Georgië en Armenië worden nog niet overspoeld door toeristen wat ervoor zorgt dat als jij een beetje weet hoe je daar kunt integreren je een heel authentieke reiservaring kunt beleven. Bedenk wel dat het in de zomer in deze landen erg heet is en omdat veel te bezoeken plaatsen afgelegen liggen je erg veel samen bent met de groep.
Vertrekdatum: 26/07/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Georgië en Armenië, twee bijzondere landen om door heen te reizen met bijzonder mooie afwisselende landschappen, en aardige Armeense bevolking, lekker eten, en vele vele kerken en kloosters.
Vertrekdatum: 05/07/2014
0 Beoordeling: 8
Alice : Vooral de logeerpartijen in pensions, bij particulieren dus, vielen erg in de smaak. Altijd een vriendelijke ontvangst (je kon je was buiten ophangen) en een indrukwekkend uitzicht.
Vertrekdatum: 05/07/2014
0 Beoordeling: 8
Johannes Adrianus : Als je jezelf een vliegreis met LOT kunt besparen door wat meer te betalen bevelen wij dat van harte aan. Als je toch met LOT wilt gaan zorg dan in elk geval voor een ruime overstaptijd van minimaal enkele uren en als je graag wat eet tijdens de vlucht, zorg dan dat je wat te eten meeneemt.
Vertrekdatum: 19/04/2014
0 Beoordeling: 8
Louise Charlotte : Als je houdt van kerken, kloosters en fresco's dan is dit je reis. Het is een meerwaarde als je iets van kennis van de Bijbel hebt.
Vertrekdatum: 19/04/2014
1 Beoordeling: 9
Isabel : Prachtige landschappen, korte reistijden, heel rijke cultuur en erg authentiek.
Vertrekdatum: 19/04/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : het is een mooie en bijzondere reis met nog weinig toeristen
Vertrekdatum: 19/04/2014
0 Beoordeling: 8
Wilhelmus Wouter : aanbevolen
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.