Rondreis FILIPIJNEN
21 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Excursies Rondreis FILIPIJNEN

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de deelname van minimaal 7 deelnemers, tenzij anders vermeld. De prijs is gebaseerd op een prijs in Filipijnse peso (door koersschommelingen kan de prijs soms dus veranderen). Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd). Tijdens feestdagen kunnen de prijzen verhoogd worden.

Puerto Princesa – Eilandhoppen in Hondabaai

Ter plaatse boekbaar voor € 28

Ontdek de azuurblauwe en kristalheldere wateren en de schitterende eilanden van Hondabaai, met namen als Zeester-, Pandan- of Slangeneiland. Je uitzicht onderweg lijkt zo uit een reisbrochure te komen, waarvan je eerst steeds dacht dat alle foto’s waren bewerkt. Nu je in Hondabaai bent zie je dat fotoshoppen helemaal niet nodig is. Witte stranden, palmbomen, lagunes, koraalriffen, ze zijn allemaal echt. Wil je de rijke onderwaterwereld ervaren, ga dan even snorkelen. Geniet van een smakelijke maaltijd op het strand of relax in een hangmat. Aan het eind van de dag vaar je terug naar Puerto Princesa.

Inbegrepen: transfer, boottocht, entreegeld, Engelstalige gids, buffet lunch
Niet inbegrepen: drankjes, fooi

Sagada – Verkenning omgeving

Ter plaatse boekbaar voor € 6

In het bergdorpje Sagada begraaft de Ibaloi stam al eeuwenlang zijn doden in de omliggende grotten en in hangende doodskisten aan steile rotswanden. In de Lumiang grot zijn meer dan 100 doodskisten opgestapeld bij de ingang van de grot. De oudste is waarschijnlijk al zo’n 500 jaar oud. De Sumaging grot wordt ook wel “Grote Grot” genoemd. Indrukwekkende stalagmieten en stalactieten versieren de onderaardse gewelven. Ook de Echo vallei en Bokong waterval staan op het programma.

Inbegrepen: transfer, entreegeld Lumiang en Sumaging, Engelstalige gids
Niet inbegrepen: drankjes, fooi
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.