Rondreis NOORD-ETHIOPIË
16 dagen - v.a. €1 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
22 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 6,2
Transport: 7,5
Vertrekdatum: 22/11/2015
0 Beoordeling: 10
Franciska Jacoba : Mooi land, vriendelijke mensen, lekker eten maar wel veel armoede.
Vertrekdatum: 22/11/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Geweldige, intensieve reis, prachtig land en prachtige, vriendelijke bevolking. Maar als je hecht aan comfort, aan heel lekker eten, een hekel hebt aan schamele hotelletjes, bedelende kinderen, een wat armoedig busje en het zien van (te) veel religieuze monumenten, raad ik je de reis niet niet aan. Hoe dan ook, voor mij was het een indrukwekkende reis, die me altijd bij zal blijven. Waarom ik geen tweede keer zou gaan is de voortdurende confrontatie met de kloof arm-rijk, Steeds weer die zwermen schattige, bedelende kinderen en grote mensen te moeten afpoeieren, het gaat mij teveel aan m'n hart. Ik was ook niet zo blij met het fanatieke fotograferen door reisgenoten van al die pittoreske armoede (ik zelf heb geen foto's gemaakt).
Vertrekdatum: 21/11/2014
0 Beoordeling: 8
Peter : Af en toe lange reisdagen, maar het landschap maakt dit meer dan goed. De ontmoeting met de gelada bavianen zal me altijd bijblijven.
Vertrekdatum: 21/11/2014
1 Beoordeling: 9
franciscus : Super rondreis : ver weg van alle toerisme, zo primitief maar zo PUUR ! zowel de bevolking als de natuur ! alle clichés over ethiopie worden zo weggeveegd : mensen zijn arm, maar redden zich en zijn super vriendelijk ( soms waren wij buitenlanders de attractie van het dorp ) - de natuur , vooral in de bergen, is adembenemend - de gelado-bavianen in het gebergte blijven rustig in onze aanwezigheid en versterken het gevoel van één zijn met de natuur ; de rotskerken rond Lalibela, mogen gerust een wereldwonder genoemd worden en zijn niet gewoon na te vertellen of te omschrijven : dit moet je eens in je leven gezien hebben !!!
Vertrekdatum: 14/04/2014
1 Beoordeling: 9
anne marie : wat een prachtige reis: boeiende cultuur, veel werelderfgoed, vrolijke en mooie mensen,afwisselende landschappen, aangenaam klimaat, erg goedkoop,kleine diverse reisgroep, kortom: niet veel reizen kunnen zo'n palmares voorleggen!
Vertrekdatum: 14/04/2014
0 Beoordeling: 8
Jos : Mooie afwisselende reis waarbij je in korte tijd een goede indruk van Ethiopie zult krijgen. Ethiopie is een boeiend land. Lalibela is het hoogtepunt van de reis. Ga zeker een keer naar een rotskerk om een mis mee te maken.
Vertrekdatum: 07/01/2014
1 Beoordeling: 7
xavier : Het geadviseerde zakgeld (450 euro) is veel te veel. Wij kwamen toe met 270 euro p.p. voor alle maaltijden, drank, kleine souvenirs, excursies, fooien (behalve reisbegeleider fooi).
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.