Rondreis ECUADOR
17 dagen - v.a. €2 195 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
44 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,5
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,4
Transport: 8,2
Vertrekdatum: 12/11/2016
0 Beoordeling: 8
Willy : Het is een mooie reis door een prachtig land. De Amazone viel mij tegen omdat je aan de rand van dit gebied zit waardoor je niet het jungle gevoel hebt. De wandelingen in de Andes zijn geweldig, neem wel warme kleren mee op deze reis. De Galapagos eilanden zijn heel bijzonder, dieren zijn niet bang voor de mens. Alleen jammer dat er al zoveel toeristen worden toegelaten, hierdoor word je toch enigszins beperkt in wat je te zien krijgt.
Vertrekdatum: 11/09/2016
0 Beoordeling: 8
Annelies : We hadden vantevoren hoge en grote verwachtingen van deze reis. Maar we hebben meer gekregen dan verwacht. Een superreis die ik aan iedereen met deze interesse zou aanbevelen. Wel zorgen dat je niet te moe aan deze reis begint, want door alle activiteiten zijn de dagen lang en vermoeiend. Op zijn tijd zijn er momenten dat je los van de groep je eigen gang kan gaan. De Galapagos is overweldigend. Goede gidsen en excursies en prima hotels.
Vertrekdatum: 11/09/2016
0 Beoordeling: 8
Geertje : Prachtige en afwisselende reis door Ecuador, met als hoogtepunt een bezoek aan de Galapagos eilanden! Onderweg helemaal goed verzorgd en transport en accommodatie waren zeer comfortable. Houdt wel rekening met veel reistijd onderweg en neem zeker ook kleding mee voor koud weer in de bergen. Goede prijs-kwaliteit verhouding en ik zou de reis zeker aanbevelen.
Vertrekdatum: 11/09/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Een hele mooie combinatie van jungle, bergen en natuurlijk al het moois van Galapagos. Een absolute aanrader!
Vertrekdatum: 11/10/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger :  
Vertrekdatum: 11/10/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Prachtige reis in een prachtig land. Ecuador en de Galapagos zijn echt een van de mooiste bestemmingen welke ik ooit heb bereisd! Het land is prachtig, de mensen lief en aardig en het eten lekker. De variatie in deze reis van Amazone tot Andes tot de Galapagos waren super en goed gedaan. Mooie natuur en prachtige cultuur. Let wel: het is een actieve reis, dus een goede gezondheid is noodzaak. Veel mooie wandelingen en af en toe een heerlijke dag vrij om zelf in te delen.
Vertrekdatum: 11/10/2015
1 Beoordeling: 9
Nancy : Ecuador is een land met verschillende culturen en natuur en dit allemaal op een relatief kleine afstand. Deze reis heeft dan ook alles... de Amazone, de Andes , Galapagos... En in je reis zie je de mensen, gebruiken en kledingdracht ook veranderen naarmate je verder reist. Ecuador en de Galapagos is en blijft een erg unieke ervaring.
Vertrekdatum: 19/07/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Deze reis naar Ecuador en Galapagos heeft heel wat te bieden: avontuur in de jungle, vertoeven in hogere sferen van het Andesgebergte en op ontdekking gaan in de voetsporen van Darwin. Het reizen in kleinere groepjes biedt meer flexibiliteit om een dagprogramma naar wens op te stellen. De professionele begeleiding door Armando verdient zeker een pluim. Doordat hij een tijdje in Nederland woonde kent hij de Westerse cultuur en weet perfect hoe hij de kennis over zijn land overbrengt. De excursie naar Galapagos is een rondvaart op een privé boot, waardoor we volop van de natuur konden genieten en vele kansen hadden om te snorkelen.
Vertrekdatum: 09/11/2014
1 Beoordeling: 9
Johanna Petronella : equador , zo,n mooi land, amazone, vulkanen,vele wandelmogelijkheden, Cuenca historische mooie stad,Quito, cultuur afwisselend met natuur, de indiaanse bevolking, de andes, grote biodiversiteit heerlijk een paar dagen aan het strand in Porto Lopez.
Vertrekdatum: 09/11/2014
0 Beoordeling: 8
Vincent : Deze reis naar Ecuador met Koning Aap is een aanrader! Een prachtig land met aardige bevolking, mooie vergezichten, zeer afwisselend landschap en niet al te lange reisdagen. Wij reisden in een kleine groep met privé bus en een uitstekende reisbegeleidster en chauffeur/gids. Veel gezien en geleerd over het land en de bevolking. Overwegend goede hotels en faciliteiten.
Vertrekdatum: 14/09/2014
0 Beoordeling: 8
Helga : GEWELDIGE REIS.Super interessant en afwisselend. De Galàpagos eilanden zijn heel bijzonder.Goede lokale gidsen en een fantastische reisleidster.Bovendien een heel leuk groepje reisgenoten. We kunnen deze reis aan iedereen aanbevelen. Helga en Sam
Vertrekdatum: 14/09/2014
0 Beoordeling: 8
Ed : De verwachtingen voor de Galapagos waren hoger gespannen mogelijk vanwege mooie beelden gezien via TV en de weergave in de reisbeschrijving. Eilanden zijn niet geheel te bezoeken, alleen via uitgezette trails of soms alleen strand. DIT zou in beschrijving beter naar voren moeten komen.
Vertrekdatum: 20/07/2014
1 Beoordeling: 9
Roger Jean Gerard : Geweldige reis! Galápagos eilanden cruise staat in mijn top 3 van reizen. Unieke dieren gezien, en snorkelen met haaien en zeeschildpadden was schitterend. Ecuador was een avontuurlijk land met alle aspecten..amazonewoud,eilanden,stad,platteland,vulkanen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.