Rondreis CUBA
14 dagen - v.a. €1 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
36 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,0
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,3
Transport: 8,8
Vertrekdatum: 23/07/2017
1 Beoordeling: 7
Tamara : Mooie reis, gezellige groep. Vooral echt een "vakantiegevoel" eiland. Mooi weer, zeer groen, prachtige kleur zee, en heel veel live muziek en coctails.
Vertrekdatum: 19/03/2017
0 Beoordeling: 8
Eric : Een aanrader, Cuba is echt een heel mooi en bijzonder land!
Vertrekdatum: 19/02/2017
1 Beoordeling: 9
Ria : Cuba is een fantastisch land om te bezoeken, historie, cultuur, natuur, vriendelijke mensen. Onze 14-daagse reis had een mooie opbouw met meerdere dagen op dezelfde plek, dagen die samen met de groep of individueel ingevuld konden worden. Er waren weinig reisdagen en op die reisdagen waren interessante stops. opm vraag 5: n.v.t. vraag 32: ik heb geboekt voor de prijs van 1895, voor 2445 zou ik de prijs hoog vinden. Maar misschien is het wel reëel. Ik had de reis niet willen missen, maar dat weet je pas achteraf. vraag 33: zakgeld was voor mij meer dan voldoende, het is erg afhankelijk van je deelname aan excursies en verdere bestedingspatroon. Cuba is geen goedkoop land.
Vertrekdatum: 01/05/2016
1 Beoordeling: 9
Henriette : Wat een prachtig land. En wat een geschiedenis. We hebben genoten van de natuur, de Cubanen, de muziek, de overnachtingen, van onze reisbegeleidster, een Cubaanse die heel aardig Nederlands spreekt (soms even moet schakelen naar het Engels) en ons deelgenoot maakte van het leven in Cuba. We hebben genoten van de hotels. Natuurlijk gaat er wel eens wat mis, maar als je je inleeft in Cubaanse sferen, lach en het komt goed. Een oud staatshotel geeft je ook weer een ervaring. een hotel in koloniale sfeer, een overnachting bij mensen thuis, het was er prima.
Vertrekdatum: 01/05/2016
1 Beoordeling: 9
Henriette : Henriëtte. Het was een super reis! Goede afwisseling van steden, cultuur, natuur, zon, zee, strand. Alles was leuk en goed verzorgd. Topper was de lokale Nederlands sprekende gids, goede chauffeur van dito busje. Goed waren ook de locaties van de overnachtingen (alleen varkensbaai was minder), eten en drinken. Genoten van lekkere cocktails met vitamine R (rum), aardige Cubanen, en overal de aanstekelijke muziek. Het was een genoegen om met klein gezelschap te reizen. Tip: vlieg je met Air Europa neem dan zelf wat snacks en eten mee.
Vertrekdatum: 24/04/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Een prachtig land, waarvoor een reis in 2 weken naar mijn idee eigenlijk veel te kort is. De reisgids sprak behoorlijk goed Nederlands, wist veel van cultuur en historie en gaf ook goede adviezen ten aanzien van leuke plekken om te bekijken of waar je goed kunt eten. Varadero had van mij niet gehoeven, want is niet het echte Cuba.
Vertrekdatum: 20/12/2015
0 Beoordeling: 8
Mientje : Een prachtige reis. Er waren wat verbeterpunten qua overnachting. (waar/aantal nachten/douches, dec. 2015). Goed vervoer, een gids die meestal redelijk haar best deed.
Vertrekdatum: 19/07/2015
0 Beoordeling: 8
Henk : Dit was onze eerste groepsreis ooit en het is ons uitstekend bevallen mede dankzij de kleine groepsgrootte en de gezellige interactie met de medereizigers. Er was voldoende tijd voor eigen invulling omdat het programma daar ook ruimte voor bood. Onze Cubaanse gids, sprak uitstekend Engels en wist dankzij haar persoonlijke verhalen ons een inkijk te geven in het dagelijkse leven van Cuba. Zij was adequaat en doortastend. Cuba is een prachtig land en het programma biedt veel afwisseling. De accomodaties zijn wisselend van kwaliteit en moeten volgens ons nog eens opnieuw worden beoordeeld. Wij kunnen deze reis van harte aanbevelen.
Vertrekdatum: 26/04/2015
1 Beoordeling: 7
Mario : Oppassen met vriendelijkheid en behulpzaamheid in Havanna. Kost onnodig veel geld. Logeren in Trinidad bij plaatselijke bevolking is erg leuk. De trappen in Trinidad zijn een bezoek dubbel en dwars waard. . Veel gezelligheid.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.