Rondreis CUBA
14 dagen - v.a. €1 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,6
54 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,7
Prijs/kwaliteit: 7,1
Accommodatie: 7,1
Transport: 8,6
Vertrekdatum: 01/05/2016
1 Beoordeling: 9
Henriette : Wat een prachtig land. En wat een geschiedenis. We hebben genoten van de natuur, de Cubanen, de muziek, de overnachtingen, van onze reisbegeleidster, een Cubaanse die heel aardig Nederlands spreekt (soms even moet schakelen naar het Engels) en ons deelgenoot maakte van het leven in Cuba. We hebben genoten van de hotels. Natuurlijk gaat er wel eens wat mis, maar als je je inleeft in Cubaanse sferen, lach en het komt goed. Een oud staatshotel geeft je ook weer een ervaring. een hotel in koloniale sfeer, een overnachting bij mensen thuis, het was er prima.
Vertrekdatum: 01/05/2016
1 Beoordeling: 9
Henriette : Henriëtte. Het was een super reis! Goede afwisseling van steden, cultuur, natuur, zon, zee, strand. Alles was leuk en goed verzorgd. Topper was de lokale Nederlands sprekende gids, goede chauffeur van dito busje. Goed waren ook de locaties van de overnachtingen (alleen varkensbaai was minder), eten en drinken. Genoten van lekkere cocktails met vitamine R (rum), aardige Cubanen, en overal de aanstekelijke muziek. Het was een genoegen om met klein gezelschap te reizen. Tip: vlieg je met Air Europa neem dan zelf wat snacks en eten mee.
Vertrekdatum: 24/04/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Een prachtig land, waarvoor een reis in 2 weken naar mijn idee eigenlijk veel te kort is. De reisgids sprak behoorlijk goed Nederlands, wist veel van cultuur en historie en gaf ook goede adviezen ten aanzien van leuke plekken om te bekijken of waar je goed kunt eten. Varadero had van mij niet gehoeven, want is niet het echte Cuba.
Vertrekdatum: 20/12/2015
0 Beoordeling: 8
Mientje : Een prachtige reis. Er waren wat verbeterpunten qua overnachting. (waar/aantal nachten/douches, dec. 2015). Goed vervoer, een gids die meestal redelijk haar best deed.
Vertrekdatum: 19/07/2015
0 Beoordeling: 8
Henk : Dit was onze eerste groepsreis ooit en het is ons uitstekend bevallen mede dankzij de kleine groepsgrootte en de gezellige interactie met de medereizigers. Er was voldoende tijd voor eigen invulling omdat het programma daar ook ruimte voor bood. Onze Cubaanse gids, sprak uitstekend Engels en wist dankzij haar persoonlijke verhalen ons een inkijk te geven in het dagelijkse leven van Cuba. Zij was adequaat en doortastend. Cuba is een prachtig land en het programma biedt veel afwisseling. De accomodaties zijn wisselend van kwaliteit en moeten volgens ons nog eens opnieuw worden beoordeeld. Wij kunnen deze reis van harte aanbevelen.
Vertrekdatum: 19/07/2015
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Prima reis gehad! maar wees op je hoede met alle geldzaken, er wordt overal commissie betaald, maar dit is common practice in Cuba. De cubaanse reisbegeleiding is niet altijd de beste bron om dit te vragen. Verrder altijd oom wat geld in cup wisselen en niet alles in cuc , dat scheelt je uiteindelijk veel geld. Je moet verder geluk hebben met de reisbegeleiding, die van ons was uitstekend, de Belgische koning aap paralelgroep had minder geluk. Koning aap moet het programma hier en daar wel aanpassen voor een betere ervaring. Het gaat dan om de lokaties en lengte van verblijf in enkele plaatsen.. Het bij ons geboekte resort is Varadero is bijvoorbeeld geen aanrader en verder sliep je teveel buiten de steden,wat je weer afhankelijk maakt van vervoer. Door een sterfgeval in de familie van onze nederlandse reisbegeleiding waren we afgankelijk van de cubaanse, en koning aap heeft ons als compensatie een heerlijk etentje gegeven. Dat was zeer netjes. prijs kwaliteitsverhouding van deze reis is goed.
Vertrekdatum: 26/04/2015
1 Beoordeling: 5
Evi : Cuba viel ons toch een beetje tegen, mede door de reisbegeleiding en af en toe slechte hotels. Onze verwachting naar aanleiding van de reisbeschrijving waren in praktijk te hoog.
Vertrekdatum: 26/04/2015
1 Beoordeling: 7
Mario : Oppassen met vriendelijkheid en behulpzaamheid in Havanna. Kost onnodig veel geld. Logeren in Trinidad bij plaatselijke bevolking is erg leuk. De trappen in Trinidad zijn een bezoek dubbel en dwars waard. . Veel gezelligheid.
Vertrekdatum: 26/04/2015
1 Beoordeling: 5
Mieke : De Cuba reis is erg interessant, ondanks de beperkingen die er zijn door het ontbreken van een klantgerichte en efficiente reisgids. Er was veel discussie over wat er wel en niet onder het beloofde programma viel en slechte info over (minder dan aangegeven) excursies. Jammer. Koning Aap er is werk aan de winkel om de organisatie te verbeteren!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.