Rondreis COLOMBIA
21 dagen - v.a. €2 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
46 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,1
Vertrekdatum: 15/07/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Mooie afwisselende reis met aardige mensen en een enthousiaste reisleidster. Een aanrader!
Vertrekdatum: 15/07/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Reis naar Colombia : mooie reis, voldoende variatie, prachtig land nog puur !
Vertrekdatum: 10/09/2016
0 Beoordeling: 10
Reiziger : Een geweldige reis, prachtig land met erg vriendelijke bevolking, veel afwisseling. En een erg goede reisbegeleider!!! Een aanrader dus in een nog vrij onbekend land!
Vertrekdatum: 10/09/2016
1 Beoordeling: 9
Raimond : Deze reis naar Colombia moet je gedaan hebben! Echt een schitterende reis. Je ziet werkelijk fantastische natuur en super gezellige en mooie koloniale steden. Het is een reis waar je absoluut de hoogte punten gaat zien in het land, zoals o.a. de hoogste palmbomen ter wereld in Salento, de Tatacoa woestijn, Medelin, de markt in Silvia, Popayan, Santa Marta en Cartegena. Uiteraard is er nog zoveel meer te zien, maar met deze reis krijg je zeker een heel goed beeld van het land. De kamers en de ligging van de hotels in deze reis zijn erg goed. Zo slaap je geregeld in schitterende koloniale gebouwen. Qua eten zijn er overal erg goede restaurants om uit te kiezen. We hebben al veel reizen gemaakt, maar deze reis kan ik zeker aan iedereen aanbevelen.
Vertrekdatum: 10/09/2016
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Hele mooie afwisselende reis.
Vertrekdatum: 18/04/2015
0 Beoordeling: 8
Marcus : Deze reis is aanbevelenswaardig wanneer je een grote variatie van cultuur, eten, natuur (van altiplano tot woestijn en van nevelwoud tot mangroven) en mensen belangrijk vind. Punten van aandacht zijn wel te kort in Bogota en Cartagena. Dit is eenvoudig op te losen door (zelfstandig) eerder te gaan en later te vertrekken.
Vertrekdatum: 18/04/2015
1 Beoordeling: 9
willy : prachtige natuur met oa de mooie groene landschappen, een fauna en flora die je niet loslaat, een mooie rijke cultuur, vriendelijke bevolking, goed eten en drinken en ... een reisbegeleider die je heimwee doet krijgen
Vertrekdatum: 13/12/2014
0 Beoordeling: 8
Anne Marie : Een prachtig landschap: heuvels/bergen en honderd tinten groen. Zeer afwisselend: van een slaperig stadje tot de bruisende stad, van zee tot woestijn. Zeer sfeervolle hotels, niet echt luxe, prima ligging. Vriendelijke bevolking. Er is, behalve in het noorden, nog weinig toerisme. Voldoende tijd en ruimte om je eigen plan te trekken.
Vertrekdatum: 13/12/2014
0 Beoordeling: 8
Anja : Colombia heeft een prachtige natuur en mooie koloniale steden en dorpen. We hadden een leuke gezellige groep en goede reisbegeleider. Het was een hele mooie reis, met wel wat lange reisdagen en had wel iets actievers gemogen met meer wandelen of fietsen er in. De overnachtingen waren over het algemeen in leuke koloniale hotelletjes en zeker de overnachtingen op de haciënda en finca waren speciaal.
Vertrekdatum: 13/12/2014
1 Beoordeling: 9
august : Dit was een reis die ik iedereen kaan aanbevelen!
Vertrekdatum: 12/07/2014
0 Beoordeling: 8
Antonius : Colombia is een geweldig mooi land met een hele vriendelijke en behulpzame bevolking. Onbekend voor de meesten, maar oh zo veelzijdig en mooi. Reis waarin je grote afstanden overbrugt, maar daardoor ook veel verschillende dingen te zien krijgt.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.