Rondreis CHINA EN TIBET
18 dagen - v.a. €2 395 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,6
37 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,2
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,7
Vertrekdatum: 09/09/2016
0 Beoordeling: 6
Johannes Gerhardus Antonius : Prijs de hemeltrein niet meer aan. Ga rechtstreeks per vliegtuig naar Lhasa!!!!! Uitstekende begeleiding, mooie route, mooie bezienswaardigheden, fantastisch land met fantastische mensen!! Het cijfer bij 27 komt helemaal door de 2 bovenstaande punten.

Opmerking Koning Aap : Bedankt voor je ingevulde enquête. Jammer dat de trein van Chengdu naar Lhasa zo tegenviel. Ons idee is om rustig over land naar Tibet te reizen en zo te zien hoe groot de fysieke afstand tussen China en Tibet is en hoe verschillend de cultuur is. De treintijden veranderen nogal eens maar inderdaad wordt nu een groot (en mooi) deel 's nachts afgelegd. Gelukkig heb je wel genoten van Tibet.
Vertrekdatum: 09/09/2016
1 Beoordeling: 7
Bianca : Tibet is ge-wel-dig. Het Chinese juk dat de Tibetanen moeten dragen is overal zichtbaar maar toch vond ik het bezoeken van zo'n speciaal land de moeite waard. Hier en daar wat improvisatie nodig, maar dat maakt de ervaring nog mooier. Maar die hemeltrein, dat is afzien en het uitzicht dat de moeite waard moet maken... doet dat zeker niet. De mooie stukken vielen in de nacht, nee echt zonde van de tijd en daarbij kom je er gebroken uit.... zo jammer...
Vertrekdatum: 15/07/2016
1 Beoordeling: 9
Yvonne : Meest indrukwekkende reis, denk ik, die je op dit moment kunt maken. Zowel qua prachtige natuur, unieke cultuur en tradities, de Tibetanen zelf als tragedie die in Tibet plaats heeft.
Vertrekdatum: 15/07/2016
1 Beoordeling: 9
Marcel : Een bijzondere reis naar een prachtig land met een kleurrijke, vriendelijke bevolking. Goede reisbegeleiding van Nederlandse reisleider en Tibetaanse gids.
Vertrekdatum: 15/07/2016
1 Beoordeling: 9
Rob : De reis is zeker de moeite waard. Hoewel de treinreis wat lang is, vergeet je dit wel weer nadat je in Tibet aankomt. Tip; Neem binnenslaapzak en kussensloop mee. Vegetarisch eten is geen probleem in de restaurants. De uitgekozen restaurants zijn goed. De hotels naar plaatselijke maatstaven idem. Het openbaar sanitair is misschien voor sommigen een dingetje; ze zijn niet fris en je deelt dit met andere gebruikers. Tijdens de busreis kan je beter in de natuur even stoppen hiervoor. Tip; neem extra wc-papier en handgel mee. De Tibetanen zijn vriendelijk, de cultuur geweldig, de natuur zeer mooi. De reis heeft meerwaarde indien je je van tevoren wat verdiept in het land, maar de uitleg van de gidsen is ook goed. Al met al een onvergetelijke reis. De Chinezen bemoeilijken steeds meer voor toeristen het bezoek aan dit land, dus ga snel. Aanrader.
Vertrekdatum: 16/10/2015
1 Beoordeling: 9
Loes : Ik zou iedereen kunnen aanraden om deze mooie Tibetreis te doen, om de schoonheid van Tibet, het pure, de prachtige cultuur, om je ontwikkeling en besef over de wereld te vergroten. En dan met deze reisleiding.
Vertrekdatum: 16/10/2015
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Mede dankzij de fantastische reisbegeleider die enthousiast en gepassioneerd is over Tibet is dit een geweldige reis. Je bezoekt mooie kloosters, fantastische uitzichten en komt in contact met de vriendelijke bevolking.
Vertrekdatum: 16/10/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Eigenlijk moet ik DEZE reis een 10 geven maar ik weet ook dat het het uitmaakt wie de reisleider is, het weer aldaar, de groep zelf en je eigen instelling. Op 4 punten wat minder en je hebt zo een 6.
Vertrekdatum: 16/10/2015
0 Beoordeling: 10
Marcel : Het volgende heb ik vermeld op Facebook: "Terug van Tibet. Wat een fantastische reis! De Tibetanen zijn, ondanks de zware Chinese onderdrukking, ontzettend lieve mensen. Ik weet niet hoeveel Hello’s we hebben gekregen en terug hebben gezegd. Ik weet niet hoeveel lieve vertederende glimlachen wij hebben gekregen van jong en oud die wij hebben beantwoord met een glimlach terug. Een hand, een blik…… Waar wij Nederlanders de woorden “hebben, krijgen en willen” goed kennen en gebruiken, kennen de Tibetanen maar 1 woord: GEVEN. Een stevige les in nederigheid. Wij kunnen nog veel van ze leren. Ik heb Tibet en de Tibetanen voorgoed in mijn hart gesloten. Jan Koning, je hebt ons niet alleen Tibet laten zien maar ook het echte Tibet laten zien en voelen in ons hart. Je bent een ware Tibetaan! Dank! Tasha deleg"
Vertrekdatum: 24/04/2015
1 Beoordeling: 9
Aleid : Een prachtige kennismaking met Tibet, het land en hoe mensen daar leven. Tibetanen zijn heel vriendelijke en opgewekte mensen, die met weinig tevreden zijn en waarvoor het geloof een belangrijke rol speelt (ondanks de onderdrukking door China). Door de goede tips en begeleiding van de reisleider heb ik daar een hele mooie indruk van gekregen die vraagt om meer.
Vertrekdatum: 24/04/2015
0 Beoordeling: 10
Irma : Deze reis is onvergetelijk. Goede balans tussen natuur en cultuur. In een woord adembenemend. Reisleider wist de emotie goed over te brengen. In Tibet. Een reis die je altijd bij zal blijven. Een must do!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.