header image

Rondreis CHINA, TIBET EN NEPAL

29 dagen - v.a. € 3.295,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,1
75 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 8,5
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,6
Transport: 7,9
Vertrekdatum: 13/04/2019
Beoordeling: 9
Reiziger: Het was tot nog toe onze meest fantastische reis, met zeer veel hoogtepunten, grote afwisselingen van landschappen, fauna, flora en cultuur. De verscheidenheid aan bezienswaardigheden is zeer groot. Men kan ook heel veel opsteken van de verschillende godsdiensten, levensovertuigingen of levenswijzen per regio. De verschillende tussen-stopplaatsen waren in functie van de opbouw naar de extreme hoogte toe, heel goed gekozen, zodat niemand van onze reisgenoten hoogte-moeilijkheden heeft ondervonden... Kortom, het is een unieke top-reis met unieke bestemmingen!
Vertrekdatum: 13/04/2019
Beoordeling: 8
Reiziger: het gevoel van 3 reizen te hebben gemaakt
Vertrekdatum: 13/04/2019
Beoordeling: 8
Arthur: Wat een geweldig reis hebben we gemaakt. Met een zeer vriendelijke, ervaren en behulpzame reisbegeleider (Bert) hebben we een mooi programma afgewerkt en dus heel veel gezien. Zeker een aanrader!!
Vertrekdatum: 13/04/2019
Beoordeling: 8
Reiziger: Fantastische reis!! Enorm afwisselend, een echte aanrader voor reizigers die veel willen zien en doen tijdens hun vakantie.
Vertrekdatum: 08/09/2018
Beoordeling: 10
Marieke: De reis over land van Beijing via Lhasa naar Kathmandu, zo'n 6.000 km, is een onvergetelijke ervaring! Onze reisleidster bereidde ons steeds tijdig en goed voor op de etappes, zeker qua hygiene en voorbereiding op de grote hoogtes/hoogteverschillen, maar ook qua wetenswaardigheden. Ieder onderdeel van de reis, land, inwoners, steden, bezienswaardigheden (i.c. de monasteries) is indrukwekkend, je wordt ondergedompeld in de culturen van de landen en je neemt een schat aan herinneringen en ervaringen mee naar huis. Als je je vooraf goed inleest is de ervaring daar des te mooier! Everest en Rongbuk tegen het eind van de reis zijn de kers op de taart. De rit vanaf de grens naar Kathmandu is hobbelig, spannend, maar o zo prachtig!
Vertrekdatum: 09/09/2017
Beoordeling: 10
Huibert: Jullie mogen de naam van de reisleider anonimiseren, maar jullie moeten wel weten dat een goede reis valt en staat met de kwaliteit van de reisleider.
Vertrekdatum: 06/09/2014
Beoordeling: 8
Rene: Een prachtige reis die door letterlijke hoogtepunten gaat. Voor ons waren de drie verschillende culturen de reden om deze reis te maken en dit heeft ons zeker niet teleurgesteld.
Vertrekdatum: 06/09/2014
Beoordeling: 9
Roger: De reis China, Tiber, Nepal is een super mooie reis die naargelang de tijd vordert intenser en mooier wordt. Het is tegelijkertijd ook een zware en vermoeiende reis, mede door de grote hoogte in de Himalaya.
Vertrekdatum: 12/07/2014
Beoordeling: 9
Nina: Geweldige reis vol schitterende landschappen, indrukwekkende tempels met honderden pelgrims en zeer bijzondere cultuur ervaring. Echte aanrader! Reisbeleider Jan en de gezellige groep maakte de reis compleet
Vertrekdatum: 12/07/2014
Beoordeling: 9
lies: Het is altijd een gok om met een groep te reizen, zeker...in mijn geval alleenstaande vrouw, in mijn groep, m.i.geen verkeerde woorden gevallen...geen gezeur over geld...ook met dank aan Jan...die alles tot op de komma bijhield en een kascontrole
Vertrekdatum: 12/07/2014
Beoordeling: 8
Izaak: Fantastische reis met heel goede reisbegeleider.
Vertrekdatum: 12/07/2014
Beoordeling: 8
Hidde: Prachtige reis, ontzettend mooie plaatsen bezocht, goed in elkaar qua planning, prima begeleiding & back-up. In onze groep geen last v/d hoogte (tempo wat lager). Een softsleeper is wat ruimer, maar een hardsleeper gaat ook prima. Lakenzak 1x gebruikt. Alie & Iddy
Vertrekdatum: 12/07/2014
Beoordeling: 10
Jack: Een echte aanrader. Veel hoogtepunten, goed georganiseerd.
Vertrekdatum: 10/05/2014
Beoordeling: 9
Wilhelmus Antonius: Beijing, Chinese Muur, Terracotta Leger, veel Chinezen, Hemeltreinreis, Monniken/Tibetanen, Mount Everest, Friendship Highway, prachtige natuur. Prima indruk van China,Tibet en Nepal.