Rondreis CHINA: YUNNAN
22 dagen - v.a. €2 195 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
30 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,7
Prijs/kwaliteit: 7,4
Accommodatie: 7,6
Transport: 8,2
Vertrekdatum: 07/10/2017
1 Beoordeling: 9
Hans : Een aanrader, zeker als je de gebaande paden verlaat en het leven op het platteland wil meemaken.
Vertrekdatum: 07/10/2017
0 Beoordeling: 8
Jan : Deze reis is ons in alle opzichten uitstekend bevallen: heerlijk chinees eten (niet spicy!); mooie bergtochten; prachtige steden met onderkomens vlak bij het centrum; uitstekende reisbegeleiding. De niet-rechtstreekse vluchten zijn ons tegengevallen.
Vertrekdatum: 15/07/2017
0 Beoordeling: 8
Josephus : Een reis door Yunnan is een geweldige ervaring. Met een klein gezelschap doe je elke dag weer nieuwe indrukken op: mooie dorpjes en prachtige natuur. Het reizen met een busje maakt de trip flexibel. Overnachtingen zijn gevarieerd en goed verzorgd. Een mooie ervaring om het echte China te ontdekken.
Vertrekdatum: 15/07/2017
1 Beoordeling: 9
Jan : Deze reis geeft een kijkje in het leven van Chinezen, zowel op het platteland als in de stad. Van de gebaande paden af wordt ruimschoots beloond met wat je ziet, proeft en ruikt! We waren voor het eerst in China, maar wat we hebben gezien overtrof ruimschoots onze verwachtingen! Het leven in de kleinere dorpen met hun folklore is een feest om mee te maken. De begeleiding door een Nederlandse gids was super.
Vertrekdatum: 15/07/2017
0 Beoordeling: 10
Reiziger : Originele reisroute, met mooie afwisseling van grote steden en kleine dorpen die nog door de westerse toerist moeten worden ontdekt. De natuur van Yunnan is prachtig en erg afwisselend. Reisafstanden zijn behapbaar. Hotels verschillen erg van kwaliteit, met name in de dorpen soms basic (maar schoon en sfeervol!). Goede reisbegeleiding, complimenten! Hoogtepunten vond ik zelf, naast het lekkere eten: het dorpje Shaxi (er was een leuke markt en we hebben een mooie fietstocht door de rijstvelden gemaakt), het klooster van Zhongdian, het Rode Aardegebied, het Yuanmou Earth Forest en de rijstterrassen bij Yuanyang (mooie minderheden markt en we hebben gewandeld). Ook Jianshui is een leuk stadje, nog niet ontdekt door het massatoerisme.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.