Rondreis CHINA: YUNNAN
22 dagen - v.a. €2 195 Boek nu

Excursies Rondreis CHINA: YUNNAN

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 4 deelnemers en de koers van de Chinese yuan van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Chengdu – Bezoek Panda Onderzoekcentrum (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 21

Tijdens deze excursie van circa vier uur bezoek je het Panda Centrum iets buiten Chengdu. De uitgebreide tentoonstelling in het park geeft je een goed beeld van de voortplanting van deze zeldzame dieren. Uiteraard zie je ook de reuzenpanda’s. Het entreegeld (circa 58 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) is niet inbegrepen.

Dali – Xizhou en het Xihumeer

Ter plaatse boekbaar voor € 35

Je bezoekt het oude stadje Xizhou, zo’n 18 km ten noorden van Dali. Het is een typisch Bai dorp met goed onderhouden, traditionele Bai huizen. De kleurrijke markt van Xizhou biedt een overvloed aan producten. Er is een groente- en fruitgedeelte en een deel waar vlees verhandeld wordt. In de smalle hoofdstraat stikt het van de lokale winkeltjes waar de bevolking haar benodigdheden koopt. Er worden ook veel hapjes verkocht en de tandarts behandelt zijn cliënten gewoon buiten op straat. Ook bezoek je het Xihumeer, waar je een boottochtje maakt.
Inbegrepen: vervoer en boottochtje

Zhongdian – Pudacuo en Songzanlin (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Je brengt een gecombineerd bezoek aan het Pudacuo National Forest Park en Songzanlin klooster.

Pudacuo ligt op circa 3100 meter boven zeenniveau (met bergen tot wel 4200 meter). Een prachtig en puur bosgebied met spiegelende meertjes, waar je een wandeling van een uur of 3 à 4 kunt maken. Je bent ver van de bewoonde wereld. Het prachtige ruim 300 jaar oude Tibetaanse Songzanlin klooster met meer dan 700 monniken en lama’s ligt enkele kilometers ten noorden van Zhongdian. Het is gebouwd in de stijl van het Potala in Lhasa en wordt omgeven door heuvels vol gebedsvlaggen. De monniken zijn vriendelijk. Wie weet nodigen ze je uit voor een kopje yakboter thee. De excursie duurt in totaal circa7 à 8 uur. Eventuele entreegelden en lunch zijn niet inbegrepen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.