Rondreis CHINA: FUJIAN, ZHEJIANG EN SHANGHAI
16 dagen - v.a. €1 595 Boek nu

Excursies Rondreis CHINA: FUJIAN, ZHEJIANG EN SHANGHAI

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 4 deelnemers en de koers van de Chinese yuan van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Shanghai - Acrobatenshow (inclusief ticket en transfer)

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Je bezoekt de wervelende acrobatiek show in Shanghai, waar je verbaasd zult staan over de souplesse die de artiesten tonen. De mens blijkt anatomisch gezien meer te kunnen dan je voorheen had kunnen denken. De show duurt circa 80 minuten.

Shanghai – Huangpu riviercruise

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Een ‘must’ tijdens je bezoek aan Shanghai! De cruise van circa 3 kwartier over de rivier Huangpu vertrekt van de Bund (Zhongshanweg) en vaart naar de Huangpubrug in het zuiden. Vervolgens keer je in noordwaartse richting naar Wusongkou, voordat je weer arriveert bij de Bund.

Inbegrepen: cruiseticket en transfer
Niet inbegrepen: fooi
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.