Rondreis CHINA STEDEN EN DORPEN
29 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
49 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,0
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,4
Transport: 7,4

Belangrijk om te weten

De meningen van onze reizigers zijn belangrijk, we kijken goed naar de op onze reizen gegeven reviews zodat we onze reizen kunnen optimaliseren! Veel van de opmerkingen over deze reis gaan over de naam ‘Steden en dorpen’. Realiseer je dat er in China veel miljoenensteden zijn. Wat voor Chinezen een ‘dorp’ is, is voor ons al vaak een stad(je). Positief zijn veel mensen over het feit dat deze reis vier weken duurt, waardoor je voldoende afwisseling qua cultuur en natuur hebt, en tijd om hiervan te genieten (en om een beetje te bekomen van de soms lange reistijden).
Vertrekdatum: 15/07/2017
1 Beoordeling: 9
Pieter : Al jarenlang reizen wij over de hele wereld, maar China zagen wij als een (taal)probleem om alles zelf te regelen. Wij zijn bijzonder verrast om te ervaren hoe een groepsreis in zijn werk gaat. Alles is geregeld en samen met een top reisleider hebben wij een zeer positieve ervaring gehad. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Vertrekdatum: 27/05/2017
1 Beoordeling: 9
maria : deze reis toont je zover dit mogelijk is het ware gelaat van china, en ook van de chinese bevolking . Het van nabij kennismaken met de chinese minderheden, is zeker een meerwaarde . Deze reis heeft mijn verwachtingen overstegen .
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
ingrid : Alhoewel de naam 'Steden en dorpen' tegenwoordig niet meer echt overeenstemt met de tijdens deze reis bezochte plaatsen blijft het een wondermooie reis. China heeft zoveel moois te bieden... Men kan genieten van beroemde toeristenmagneten zoals de Chinese muur, de Verboden Stad, het Zomerpaleis, de vele tempels, het terracottaleger; daar tegenover staat dan de ontdekking van de wondermooie natuur, de kennismaking met de mensen uit de minderheidsgroepen, het uitproberen van de diverse keukens uit de verschillende regio's. Door de reisduur (29 dagen) heeft men voldoende tijd om de verschillende bezienswaardigheden te bezoeken en om toch ook 'n beetje te bekomen van de soms lange reistijden...
Vertrekdatum: 03/09/2016
1 Beoordeling: 7
Monique : We hebben veel mooie dingen gezien. Het is fijn dat de reis wat langer is om wat meer rust in te bouwen en je eigen gang te kunnen gaan. De steden bevatten wel veel souvenirwinkeltjes, waardoor ze op een gegeven moment wel op elkaar gaan lijken. Wij hebben maar 1 dorp kunnen ontdekken en dat was in de rijstvelden. Helaas waren we daar maar 1 nacht. De hotels waren niet altijd even schoon.
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
Huib : Mijn op- en aanmerkingen, maar ook alle andere opvattingen etc zijn ook voor andere reizigers bruikbaar, zeker als er geen censuur wordt toepast.
Vertrekdatum: 16/07/2016
0 Beoordeling: 8
Cees : Een rondreis die zeer de moeite waard is om diverse aspecten van het China van vroeger en nu te ervaren. Zeer veelzijdige locaties, een mooie combinatie van cultuur, natuur, actief bezig zijn, stad en platteland. Voldoende ruimte om ook (eigen) activiteiten te ondernemen.
Vertrekdatum: 05/09/2015
0 Beoordeling: 8
W.K. : Een geweldige reis waar je een inzage krijgt in de chinese cultuur, de enorme steden en de eenvoudige dorpen waar de tijd soms heeft stil gestaan.
Vertrekdatum: 06/09/2014
0 Beoordeling: 8
Angeline : Mooie reis waarin je echt de hoogtepunten van China ziet. Vooral het zuiden is indrukwekkend en heeft een heel mooi landschap. Wel jammer dat er veel in steden wordt overnacht. Ondanks dat toch een hele mooie, onvergetelijke reis.
Vertrekdatum: 06/09/2014
0 Beoordeling: 8
Wilhelmus : Kennismaken met de vele gezichten van China, qua cultuur en natuur
Vertrekdatum: 02/08/2014
0 Beoordeling: 8
Alex : De Steden en Dorpen reis van Koning Aap is ons goed bevallen. De reis biedt veel afwisseling in het programma. De kleine groep waarmee Koning Aap reist, resulteert in gerichte reisbegeleiding, waar ruimte is voor je eigen vragen. Ondanks de naam van de reis hebben we met name veel steden bezocht. De zogenaamde dorpjes waarin overnacht wordt, zijn allemaal uitgegroeid tot steden. Desondanks, afhankelijk van wat je zelf wilt, heb je wel de mogelijkheid om kleine dorpjes te bezoeken.
Vertrekdatum: 19/04/2014
1 Beoordeling: 9
Jos : Een meer dan mooie reis. 29 dagen lijkt vooraf lang, doch achteraf moet je constateren dat het programma je brengt op plaatsen die de moeite waard zijn. De eerste twee weken is het meer cultuur en grote steden en daarna meer natuur. De treinreizen geven je niet het gevoel dat je veel aan het reizen bent. het gebruik van nachttreinen is hiervoor een goede oplossing. Achteraf moet je constateren dat je toch wel erg veel gezien en beleefd hebt. Hulde voor de organisatie.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.