Rondreis CHINA STEDEN EN DORPEN
29 dagen - v.a. €2 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
38 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,9
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,3
Transport: 7,6
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 8
Peter Herman Alexander : Het is een mooie reis, waarbij je wel rekening dient te houden dat je bij heel veel plaatsen komt waar een hoog kermis gehalte heerst.
Vertrekdatum: 15/07/2017
1 Beoordeling: 9
Pieter : Al jarenlang reizen wij over de hele wereld, maar China zagen wij als een (taal)probleem om alles zelf te regelen. Wij zijn bijzonder verrast om te ervaren hoe een groepsreis in zijn werk gaat. Alles is geregeld en samen met een top reisleider hebben wij een zeer positieve ervaring gehad. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Vertrekdatum: 27/05/2017
1 Beoordeling: 9
maria : deze reis toont je zover dit mogelijk is het ware gelaat van china, en ook van de chinese bevolking . Het van nabij kennismaken met de chinese minderheden, is zeker een meerwaarde . Deze reis heeft mijn verwachtingen overstegen .
Vertrekdatum: 03/09/2016
1 Beoordeling: 7
Monique : We hebben veel mooie dingen gezien. Het is fijn dat de reis wat langer is om wat meer rust in te bouwen en je eigen gang te kunnen gaan. De steden bevatten wel veel souvenirwinkeltjes, waardoor ze op een gegeven moment wel op elkaar gaan lijken. Wij hebben maar 1 dorp kunnen ontdekken en dat was in de rijstvelden. Helaas waren we daar maar 1 nacht. De hotels waren niet altijd even schoon.
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
ingrid : Alhoewel de naam 'Steden en dorpen' tegenwoordig niet meer echt overeenstemt met de tijdens deze reis bezochte plaatsen blijft het een wondermooie reis. China heeft zoveel moois te bieden... Men kan genieten van beroemde toeristenmagneten zoals de Chinese muur, de Verboden Stad, het Zomerpaleis, de vele tempels, het terracottaleger; daar tegenover staat dan de ontdekking van de wondermooie natuur, de kennismaking met de mensen uit de minderheidsgroepen, het uitproberen van de diverse keukens uit de verschillende regio's. Door de reisduur (29 dagen) heeft men voldoende tijd om de verschillende bezienswaardigheden te bezoeken en om toch ook 'n beetje te bekomen van de soms lange reistijden...
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
Huib : Mijn op- en aanmerkingen, maar ook alle andere opvattingen etc zijn ook voor andere reizigers bruikbaar, zeker als er geen censuur wordt toepast.
Vertrekdatum: 16/07/2016
0 Beoordeling: 8
Cees : Een rondreis die zeer de moeite waard is om diverse aspecten van het China van vroeger en nu te ervaren. Zeer veelzijdige locaties, een mooie combinatie van cultuur, natuur, actief bezig zijn, stad en platteland. Voldoende ruimte om ook (eigen) activiteiten te ondernemen.
Vertrekdatum: 05/09/2015
0 Beoordeling: 8
W.K. : Een geweldige reis waar je een inzage krijgt in de chinese cultuur, de enorme steden en de eenvoudige dorpen waar de tijd soms heeft stil gestaan.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.