Rondreis CHINA COMPLEET
22 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
67 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,0
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,5
Transport: 7,4
Vertrekdatum: 02/09/2017
0 Beoordeling: 8
Nicolaas : Een intensieve reis waar je op heel diverse plekken kennis maakt met de vele facetten van China. De afwisseling is erg goed gekozen.
Vertrekdatum: 02/09/2017
0 Beoordeling: 8
Piet : Fantastische, afwisselende en actieve reis door China. Veel is geregeld maar je moet ook zelf ondernemend zijn om er het maximale uit te halen, en over een goede conditie beschikken.
Vertrekdatum: 05/09/2015
0 Beoordeling: 8
Bouke : Wat een prachtige reis : China compleet. Erg druk, maar wat hebben we veel gezien.
Vertrekdatum: 11/08/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Als je kunt kiezen qua periode, zou ik niet, zoals wij, in de zomer gaan, het is dan bloedheet (tussen 32 en 28 graden) en heel vochtig/heiig weer, en overal enorm druk (waardoor steeds in de rij of schuifelend in mensenmassa's langs bezienswaardigheden) omdat de Chinezen zelf ook vakantie hebben. Denk dat mei of september in dat opzicht echt betere reistijden zijn.
Vertrekdatum: 11/08/2015
0 Beoordeling: 8
Chanderdew : De reis is zeker een Complete reis. Het tempo ligt wel hoog, maar daardoor zie je ook erg veel van het land en de mooie cultuur. Zorg wel dat je de nodige voorbereiding hebt getroffen, men spreekt (zelfs in de grote steden) toch niet of nauwelijk engels. Neem eventueel een (aanwijs) woordenboek mee. Geld pinnen/wisselen kan daar prima, het is niet noodzakelijk om vanuit NL al veel Yuan mee te nemen! Een tip: Kijk in NL al welke bezienswaardigheden je graag zou willen bezoeken op je reis Deze reis is zeker aan te raden!
Vertrekdatum: 08/06/2015
1 Beoordeling: 7
Stanley : Erg fijne, goed verzorgde reis, een verrassende kennismaking met een wel erg "verwesterend" en toeristisch China.
Vertrekdatum: 08/06/2015
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Een reis waarin je veel in grote steden zit. Je maakt relatief weinig van het locale leven mee. Het heet hoogtepunten reis. Dat zijn de bezienswaardigheden zeker. Ben je daar naar op zoek dan is deze reis prima. Hou je van de drukte van de stad, dan zit je met deze reis goed. Wil je juist afwisseling en wat meer contact met de locale bevolking/ het gewone leven, en wat vaker in niet miljoenen steden zitten dan zou een andere reis misschien een betere keuze zijn.
Vertrekdatum: 08/06/2015
0 Beoordeling: 8
Dick : Top reis-programma in een land wat veel afwijkt van ons beeld in Europa
Vertrekdatum: 12/07/2014
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Op deze reis kun je in korte tijd de belangrijkste bezienswaardigheden van China zien. Je moet er wel rekening mee houden dat de reis door de vele wisselingen van hotel en de grote afstanden die je aflegt, ook vermoeiend is.
Vertrekdatum: 12/07/2014
0 Beoordeling: 10
Roger : China Compleet doet zijn naam eer aan en geeft een zeer compleet beeld van het land ! De hotels zijn van prima kwaliteit. 2 hotels zijn eenvoudig maar juist die 2 zijn geweldig sfeervol !
Vertrekdatum: 19/04/2014
1 Beoordeling: 7
Reiziger : geen interesse.Ervaringen zijn puur persoonlijke en wat voor de ene goed/leuk is is voor de ander onbelangrijk
Vertrekdatum: 19/04/2014
0 Beoordeling: 8
Maike : Heel veel uiteenlopende kanten van China gezien in korte tijd. De reisleider zorgde voor veel extra belevenissen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.