Rondreis CHINA HOOGTEPUNTEN
22 dagen - v.a. €2 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
77 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,5
Prijs/kwaliteit: 7,9
Accommodatie: 7,9
Transport: 7,8
Vertrekdatum: 16/04/2017
0 Beoordeling: 10
Monique : De reis 'hoogtepunten van China' (22 dagen) in april/mei was in alle opzichten een hoogtepunt. De hoogtepunten in China zelf waren zeer goed uitgekozen; hotel/en boot voldeden aan de hoogste verwachtingen, de reisleider was van eenzame klasse (kennis van land en taal, achtergrondinformatie bij excursies en in de plaatsen waar we verbleven, als persoon een welkom lid van de groep etc etc). Verder boften wij met de groepsgrootte: slechts vier personen waar we prima mee konden opschieten.
Vertrekdatum: 16/04/2017
1 Beoordeling: 9
Jos : Wij hebben een geweldige ervaring gehad met de reis naar China. We hebben alleen maar hoogtepunten meegemaakt, overnacht in schone en mooie hotels en guesthouses en fantastische excursies meegemaakt. De reisleiding was persoonlijk en hij sprak redelijk Chinees, waardoor het contact met de lokale bevolking vergemakkelijkt werd. Een aanrader voor wie een flink stuk van China in drie weken wil zien. Het geld meer dan waard!
Vertrekdatum: 09/10/2016
1 Beoordeling: 7
Edo : China is een land wat volop in ontwikkeling is. Het is een prachtige ervaring om dit zelf te zien. De torenflats in combinatie met de 2500 jaar geschiedenis. Zo veel tegenstellingen en contrasten. Het is een intensieve reis, maar zeker een aanrader.
Vertrekdatum: 11/09/2016
0 Beoordeling: 8
dirk : Mooie avontuurlijke reis. Redelijk/goede conditie is wel aan te bevelen ivm wandel en klim trajecten.
Vertrekdatum: 11/09/2016
1 Beoordeling: 9
Kristel : De reis is inderdaad een aaneenschakeling van hoogtepunten: historische sites, drieklovendam, prachtige landschappen, contrasten tussen oud en nieuw, platteland versus metropool. Pik ook zeker een avondvoorstelling mee (acrobatenshow, Kung fu,, ...) of een workshop in Yangshuo (kookles, Tai chi, ...).
Vertrekdatum: 11/09/2016
0 Beoordeling: 10
Gerda : Voor wie nog nooit in China is geweest, is een rondreis langs enkele historische steden (Bejijng, Xi'an, Pinyao), in combinatie met een cruise op de Yangtze, een aanrader. Je ziet er verschillende aspecten van het oude en het nieuwe China en je kan er - ook letterlijk - proeven van de variatie in de verschillende streken En als je er dan nog een enthousiaste reisbegeleider bij hebt die goede suggesties doet voor uitstappen of culturele activiteiten, dan is je reis zeker helemaal geslaagd.
Vertrekdatum: 11/09/2016
0 Beoordeling: 10
Marcel : Een onvergetelijke reis voor herhaling vatbaar . de groep van 12 was ideaal voor alle uitstappen ( fietstocht , de lange muur de wandelingen ) kortom een hechte groep bedankt
Vertrekdatum: 19/07/2015
1 Beoordeling: 9
Els : eerste, maar zeker niet laatste reis met Koning Aap !
Vertrekdatum: 26/04/2015
1 Beoordeling: 7
Cornelia : Mooie reis met veel verschillende indrukken van intens drukke miljoenensteden tot rustige rijstvelden. Mooie bezienswaardigheden waar af en toe te weinig tijd voor is. Het reizen onderweg is niet zwaar en op het cruiseschip en in de nachttreinen zelfs heel relaxt. De hardsleeper viel ons erg mee, maar neem wel een lakenzak mee: niet alles is even schoon. Reken wel op nogal wat trappen en hellingen die gelopen moeten worden. Voor de koffiedrinkers: op de meeste kamers staat een waterkoker en ligt er thee dus neem oploskoffie mee. In Ping'an kunnen de koffers beneden blijven, neem een kleinere tas mee naar boven met spulletjes voor één nacht. Het eten is er heerlijk, bestel per tafel een aantal verschillende gerechten en deel dat met elkaar zodat je van alles kunt proeven. Vele soorten flessenwater zijn overal te koop. Erg lekker is het water met stukjes fruit erin en de verse sappen.
Vertrekdatum: 26/04/2015
0 Beoordeling: 8
Gerardus M.M. : Het genieten tijdens dit soort reizen komt veel van je zelf. Als zaken of medereizigers anders zijn dan gedacht positief blijven.
Vertrekdatum: 12/10/2014
0 Beoordeling: 8
Nicolas : Een prachtige reis met een waaier aan wereldklasse monumenten, goeie luxe- en sfeerhotels en uiteraard lekker Chinees eten. Indien je zou twijfelen over de riviercruise: Gewoon doen. De reis op zichzelf is adembenemend, de riviercruise over de Yangtze-rivier maakt ze onvergetelijk.
Vertrekdatum: 12/10/2014
1 Beoordeling: 9
thea : Een hele leuke reis waarin zowel cultuur als natuur ruim voldoende aan bod komt. Heerlijk gegeten. Hongkong aan het eind was geweldig.
Vertrekdatum: 12/10/2014
1 Beoordeling: 9
Caroline Theodora : Een samenvatting van de enquete mag op de website.
Vertrekdatum: 06/07/2014
0 Beoordeling: 8
Liesbeth : Een hele bijzondere reis waarin we enorm veel gezien en gedaan hebben onder leiding van een heel prettige en ervaren chineessprekende Nederlandse gids
Vertrekdatum: 08/06/2014
1 Beoordeling: 9
Arthur : Prachtige gebalanceerde reis met een geweldige route langs vele verschillende hoogtepunten in China. Heel divers schema, je krijgt echt het gevoel van alles wat mee te krijgen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.