Rondreis CHILI, ARGENTINIË EN BOLIVIA
22 dagen - v.a. €3 395 Boek nu

Excursies Rondreis CHILI, ARGENTINIË EN BOLIVIA

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op een deelname van minimaal 7 deelnemers (door koersschommelingen kan de prijs soms veranderen). Let op dat onderstaande richtprijzen in Euro's zijn maar dat de excursies ter plaatse in dollars en/of lokale munteenheid afgerekend kunnen en soms moeten worden. Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd).

Cafayate - bodegatour

Ter plaatse boekbaar voor € 15

Je kunt een tour naar enkele van de verschillende bekende wijngaarden van Cafayate maken. Bodega La Banda is de oudste van de wijngaarden van deze streek, maar ook Bodega J.L. Mounier, Bodega Nanni, Bodega Etchart of Bodega El Esteco kunnen bezocht worden. Cafayate, bekend om zijn Torrontes wijnen, ligt op de wijnroute van Argentinie.

Mendoza - excursie Alta Montana

Ter plaatse boekbaar voor € 76

Je verlaat Mendoza in noordelijke richting en via een slingerige weg rijd je naar Uspallata. Onderweg kun je  genieten van een schitterend uitzicht op de Aconcagua, de hoogste berg van Amerika. De weg wordt vervolgd en via de dorpjes Picheuta, Polvaredas en Punta de Vacas kom je bij het dorpje Los Penitentes, een van de skioorden van Mendoza. Je stopt bij de Puente del Inca; een natuurlijke brug over de Rio Cuevas, op een hoogte van 2.720 meter. Indien het weer het toelaat, zul je tot een hoogte van 4.200 meter stijgen, om op de grens met Chili het enorme beeld van ' Cristo Redentor'  te bezichtigen en kilometers ver te kunnen kijken. Vervolgens rijd je langs de rivier terug naar Mendoza, waar je aan het eind van de dag terugkomt met een hoofd vol indrukken.

Salta - stadstour

Ter plaatse boekbaar voor € 18

Om de stad beter te leren kennen, kun je deelnemen aan een rondleiding. Tijdens de tour leer je alles over de geschiedenis, de architectuur en de sociaal-economische aspecten van deze prachtige stad, met de mogelijkheid om te gaan winkelen. De belangrijkste bezienswaardigheden die je bezoekt zijn het Güemes monument, de Cerro San Bernardo waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt op de stad, de pittoreske wijk San Lorenzo en de ambachtenmarkt.

Duur: halve dagInclusief: gedeeld transport (in internationale groep), Engelstalige gids, entreegelden.Exclusief: maaltijden, tips.

San Pedro de Atacama - Maanvallei

Ter plaatse boekbaar voor € 26

San Pedro de Atacama - Tatio Geisers

Ter plaatse boekbaar voor € 46

De Tatio Geisers zijn gelegen in het Andesgebergte, zo'n 100 km van San Pedro de Atacama en 4320 meter boven de zeespiegel.   Bij dageraad, met temperaturen onder het vriespunt, kun je een geweldige show meemaken. Dat betekent dus dat je al vroeg op moet, om een uur of 4 's ochtends. Dan zijn er namelijk tot wel 10 meter hoge geisers te zien. Entreegeld vandaag is exclusief!

Santiago de Chile - stadstour

Ter plaatse boekbaar voor € 34

Villa Union - Maanvallei

Ter plaatse boekbaar voor € 73

Je kunt een excursie maken naar de Maanvallei, oftewel de Valle de la Luna. Je kunt hier zowel het park als het paleontologisch museum bezoeken. De Valle de la Luna is een woestijnvallei die gelegen is tussen twee bergketens; Colorados in het oosten en Los Rastros in het westen. Door de jaren heen heeft de rivier de Ischigualasto fraaie vormen uitgesleten in de diverse steenlagen waardoor oude skeletten van dinosauriërs aan het daglicht zijn verschenen.

Villa Union - Talampaya Canyon

Ter plaatse boekbaar voor € 73

Het landschap van het Talampaya Nationaal Park is van een grootse schoonheid, een ruig gebied bestaande uit semi-woestijn, ondoordringbare canyons en eenzame zandduinen. De Talampayakloof is een imposante rotsformatie met muren tot boven de 140 meter.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.