Rondreis VIETNAM EN CAMBODJA
21 dagen - v.a. €1 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
103 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,8
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,9
Transport: 8,0
Vertrekdatum: 16/07/2017
0 Beoordeling: 8
yentl : Het is een reis met vel hoogtepunten en waar je ook een goede eerste indruk krijgt van de landen en hun cultuur.
Vertrekdatum: 16/04/2017
1 Beoordeling: 9
Etty : Deze reis is boeiend en heel afwisselend. Wij houden eigenlk meer van natuur, maar de ongeloofljke jungle van de grote steden had k toch ook niet willen missen. Dat is niet uit te leggen, dat is een ongeloofljk, maar ook bizarre ervaring. Daar tegenover staan de andere ervaringen, zoals de prachtige Halong Bay. De meerdere oottochten, zoals de drijvende markt en de Mekong Delta. Vietnam is een land n de groei en het ziet er naar uit dat het snel za veranderen. Wie nog een stukje van het echte Vietnam wil zien zal snel moeten gaan. Cambodja met zijn enorme tegenstellingen. De vreselijke geschiedenis, maar ook de prachtige Angkor Wat. Het was een reis met soms lange en hete dagen, maar zeer de moeite waard.
Vertrekdatum: 13/11/2016
1 Beoordeling: 9
Piet : is akkoord om mijn opmerkingen hierboven naar jullie inzicht op de website te tonen. Mijn dank! en Groeten, Piet ...

Opmerking Koning Aap : Beste Piet, we tonen altijd alleen maar dit deel van de enquete. :). 
Vertrekdatum: 13/11/2016
0 Beoordeling: 8
Michael : Mooie en indrukwekkende reis met veel sfeerimprressies en achtergrond informatie over de cultuur en historie van de landen. Onvergetelijk mooi.
Vertrekdatum: 13/11/2016
1 Beoordeling: 9
Jan : Zeer goed gestructureerde en afwisselende reis met uitstekende lokale Engelstalige reisleider Deze geeft de reis een behoorlijke meerwaarde. De aangeboden excursies hebben allemaal onze verwachtingen ingelost. De boot met overnachting in de Halong-baai is gewoon fantastisch! De hotels situeren zich op één uitzondering na op het 3-sterren niveau. Dit geeft in sommige locaties aanleiding tot kleine ongemakken die de quotering "net aanvaardbaar" opleveren. Het lokale transport is ruim voldoende, maar men moet weten dat de treinrit tussen Hanoi en Hué gebeurd met een 60 jaar oude trein en dit heeft gevolgen voor comfort en hygiëne. Kortom een prima formule voor een zeer juiste prijs. Aanrader!
Vertrekdatum: 13/11/2016
0 Beoordeling: 10
Bart : Een heerlijke reis naar Vietnam en Cambodja gehad met een geweldige reisleider en bijzonder fijne groep. Boven verwachting!
Vertrekdatum: 13/11/2016
1 Beoordeling: 9
Reinder : prachtige reis met veel afwisseling en erg goed geregeld mede door onze uitstekende gids Hay.
Vertrekdatum: 13/11/2016
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Nee
Vertrekdatum: 17/07/2016
1 Beoordeling: 9
JOZEF : Dit was een zeer mooie, aangename en verzorgde reis met een pracht van een reisleider. wij zouden deze reis direct opnieuw doen.
Vertrekdatum: 21/02/2016
1 Beoordeling: 9
Anton : Boeiende reis met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een uitstekende Vietnamese gids die heel goed Nederlands spreekt en met zijn brede informatie over Vietnam veel interesse en nieuwsgierigheid opwekt om nog meer te willen weten. Je krijgt een heel goed beeld van Vietnam. Je houdt bij een groepsreis altijd dat het niet voor iedereen de reis op maat is en dat er wel eens wat is bij een accommodatie maar dat kan ook niet anders, dat is het compromis van een groepsreis boeken. De groepssamenstelling viel erg goed bij deze groep, iedereen kon goed en met respect met elkaar overweg met uiteenlopende leeftijden van 26 t/m 70 jaar!
Vertrekdatum: 17/01/2016
0 Beoordeling: 8
Cees : Prachtige reis met een enthousiaste reisbegeleider/gids.
Vertrekdatum: 17/01/2016
1 Beoordeling: 9
Willem : Een geweldige reis, afwisselend en verrassend! We hebben kennisgemaakt van vele aspecten van vooral Vietnam. Het programma was soms intensief. (De mogelijkheid bestaat natuurlijk om af en toe even rust te nemen en een excursie over te slaan.)
Vertrekdatum: 17/01/2016
1 Beoordeling: 9
Alexandra : Fantastische afwisselende reis met een geweldige reisleider! Alles wordt perfect geregeld en door de lokale reisleider kom je veel in contact met de lokale bevolking!
Vertrekdatum: 15/11/2015
0 Beoordeling: 8
André : Wij reizen al tien jaar met jullie zitten in het vliegtuig nooit naast elkaar jammer het is vaak een heel gedoe om te wisselen . Misschien is het een optie als wij boeken ons met z'n tweeen als groep in te checken . Vooral als we lange vluchten hebben 12 of 13 uur vinden wij het fijn naast elkaar te zitten.Jammer dat aan verjaardagen voorbij gegaan wordt tijdens de vakantie er waren nl twee heren jarig.Verder geen klachten anders zouden we niet tien jaar met jullie op reis gaan . dus ga zo door.
Vertrekdatum: 11/10/2015
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Fantastische reis, gevarieerde, interessant en ontspannend.
Vertrekdatum: 11/10/2015
1 Beoordeling: 9
Kim : -
Vertrekdatum: 11/10/2015
1 Beoordeling: 9
Sjouwkien : We hebben een fantastische reis gehad en genoten tot de laatste minuut.
Vertrekdatum: 13/09/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Mooie mix van cultuur, natuur en steden. Killing-fields in Cambodja en loopgraven Vietnam zeer indrukwekkend. Veel afwisseling in soorten vervoer. Heerlijk gegeten
Vertrekdatum: 02/08/2015
1 Beoordeling: 9
Ed : Een afwisselende reis die een goed beeld laat zien van Vietnam en Cambodja. De Vietnamese gids die perfect Nederlands spreekt en zich voor 100 % inzet om zijn land te laten "beleven" heeft veel toegevoegde waarde!
Vertrekdatum: 02/08/2015
0 Beoordeling: 10
Reiziger : Het was een grandioze reis gevarieerd met veel mooie natuur, mooie bevolking, met veel cultuur en geschiedenis van Vietnam en Cambodja.
Vertrekdatum: 26/04/2015
1 Beoordeling: 9
Thea : Een prachtige reis van twee heel verschillende landen. Gelukkig ook tijd om er zelf op uit te gaan
Vertrekdatum: 09/11/2014
1 Beoordeling: 9
P.TM. : Deze reis is een fantastische ervaring met de 2 landen geworden. Een aanrader voor de liefhebber van cultuur en natuur.
Vertrekdatum: 12/10/2014
0 Beoordeling: 8
Esther : x
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.