Rondreis ARGENTINIË, PARAGUAY EN BRAZILIË
21 dagen - v.a. €2 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
12 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,5
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 8,0
Transport: 7,6
Vertrekdatum: 18/02/2017
0 Beoordeling: 8
Jos : Het was een schitterende reis met heel leuke reisgenoten. Onze reisleider was heel gemotiveerd en was heel goed geinformeerd over diverse zaken en bezienswaardigheden.
Vertrekdatum: 08/10/2016
0 Beoordeling: 8
Hans : Dit is een fantastische reis met zeer veel afwisseling. Op het ene moment fiets je door een drukke stad, een moment later bevindt je je in een oase van rust op een prachtige range, dan sta je weer bij één van werelds grootste watervallen. Je komt dicht in aanraking met de diverse culturen en leert hier veel over op diverse super leuke excursies. Een echte aanrader voor eenieder die houdt van een dynamische, boeiende en afwisselende reis vol natuur/cultuur. Groetjes, Hans 01-11-2016
Vertrekdatum: 14/02/2015
0 Beoordeling: 8
Luc : Argentinië, Brazilië is een zeer mooie reis met veel afwisseling, natuur en enkele steden. Vooral Paraty spreekt tot de verbeelding. De bootreizen zijn echt om van te snoepen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.