Rondreis BOTSWANA - Internationale Kampeerreis
20 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Excursies Rondreis BOTSWANA - Internationale Kampeerreis

Tijdens je reis is het mogelijk deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding aangeboden excursies. Deze excursies worden ter plaatse betaald. Er is bewust voor gekozen om een aantal excursies niet inclusief te maken, aangezien niet elke deelnemer dezelfde interesse heeft en niet hetzelfde budget. De vermelde prijzen zijn richtbedragen, gebaseerd op minimaal 2 deelnemers. In een aantal landen moeten de excursies in lokale valuta of US$ betaald worden. Uiteraard kan de reisbegeleiding, afhankelijk per bestemming meer excursies aanbieden. 

Zimbabwe Victoria Falls Zambezi Sunset Cruise

Excursie dient betaald te worden in US$: varieert tussen 50 US$ en 60 US$ (afhankelijk van het aantal deelnemers). Met deze excursie werd WEL rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Botswana Maun: Panorama vlucht Okavango Delta

Ter plaatse boekbaar voor € 150

Vlucht over de Okavango Delta. Kostprijs afhankelijk van het aantal deelnemers en type vliegtuig. Excursie dient betaald te worden in Botswana Pula of US$. Bij 2 personen circa 180 US$; bij 3 personen circa 125 US$; bij 4 personen circa 95 US$; bij 5 personen circa 80 US$. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Johannesburg: Bezoek Apartheids Museum (circa 3 uur)

Ter plaatse boekbaar voor € 45

Het pad door het museum leidt je op een reis die begint met segregatie, de hoeksteen van de apartheid. Het neemt je terug door de geschiedenis van de talloze culturen tijdens de pre apartheid. Door de jaren van ras classificatie, de 150 handelingen van apartheid, aanhoudingen en de onderdrukking van het nationalistische regime. De opkomst van het zwarte bewustzijn, de gewapende strijd & tenslotte de vrijlating van Nelson Mandela na 27 jaar gevangenisstraf die uiteindelijk tot de definitieve onderhandelingen voor de vrede leidde. De ervaring van het Apartheid Museum is één van verheffing en bevrijding zowel persoonlijk & sociaal en laat iedere bezoeker met een gevoel van hoop voor de toekomst, aangevuld door de kwalen van het verleden.

In de namiddag vertrek tussen 13.00u. en 14.00u. Excursie dient betaald te worden in ZAR: 550 ZAR/persoon. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Johannesburg: Pretoria City Tour (circa 8 uur)

Ter plaatse boekbaar voor € 98

Extra overnachting Johannesburg nodig. Gegarandeerd vertrek bij 2 personen.

In de voormiddag vertrek voorzien tussen 08.30u. en 09.00u. Reservatie bij aankomst in je Lodge. Indien belangstelling in deze tour kun je dit bij boeking doorgeven zodat we reeds de lokale agent kunnen verwittigen. Excursie dient betaald te worden in ZAR: 1.500 ZAR/persoon. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Pretoria genereert een multiculturele energie van een harmonieuze mix van tradities, cultuur en architectuur. Pretoria kent een grote historische waarde die verder reikt dan het British Empire en de Apartheid. De tour omvat de Unie gebouwen, Kruger House, Church Square, Mirramen hindoe tempel en duizenden Jacaranda-bomen. Lunch in Pretoria is inbegrepen. In de namiddag bezoek je het Voortrekker Monument & Vrijheid Square en het Transvaal Museum.

Johannesburg: Soweto Tour (circa 3 uur)

Ter plaatse boekbaar voor € 39

Afhankelijk van je vluchtschema. Gegarandeerd bij 2 personen. In de voormiddag vertrek voorzien tussen 08.30u. en 09.00u. en in de namiddag vertrek tussen 13.00u. en 14.00u. Reservatie bij aankomst in je Lodge. Indien belangstelling in deze tour kun je dit bij boeking doorgeven zodat we de lokale agent kunnen verwittigen. Excursie dient betaald te worden in ZAR: 590 ZAR/persoon. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Ten zuiden van Johannesburg is Soweto, 's werelds meest beroemde township en een belangrijk monument voor de geschiedenis van de Apartheid. Deze uitgestrekte, zelfvoorzienend thuisbasis van miljoenen mensen worstelt Soweto met democratische verandering. De focus op deze tour is meer van gemeenschapsprojecten & duurzaam toerisme. De tour omvat: Nelson Mandela & Hector Pietersen musea, een bezoek aan Handiworx of het groene Soweto met uitzicht op het Baragwaneth ziekenhuis. Ook inbegrepen is een fietstocht van Phomolong & een bezoek aan een dagopvangcentrum (ook beschikbaar zonder fietsen).

Zimbabwe Vic. Falls Canopy Tour

Ter plaatse boekbaar voor € 50

Excursie dient betaald te worden in US$: 55 US$. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld. Vastgegespt in een harnas overbrug je met kabels 9 verschillende kloven in lengte varieërend van 85 tot 40 meter. Activiteit duurt 2 á 2 1/2 uur en wordt begeleid door 2 gidsen.

Zimbabwe Victoria Falls Flight of Angels met helikopter

Ter plaatse boekbaar voor € 135

Excursie dient betaald te worden in US$: is 150 US$ (13 min.) en 290US$ voor 25 minuten. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Zimbabwe Victoria Falls The Gorge Swing

Ter plaatse boekbaar voor € 85

Excursie dient betaald te worden in US$: 95 US$. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Zimbabwe Victoria Falls Upper Zambezi kanotocht

Ter plaatse boekbaar voor € 135

Enkel mogelijk bij de 18 daagse rondreis eindigend in Victoria Falls én indien er een extra nacht in Victoria Falls bij boeking wordt aangevraagd. Excursie dient betaald te worden in US$: 150 US$ exclusief ingang nationaal park. Om 07.00u. wordt je aan de accommodatie opgepikt en tijdens de rit met het 'open' voertuig door het Zambezi National Park heb je kans om wild te zien. Ná thee/koffie en een versnapering volgt uitleg van de gids die meegaat. Gedurende 15 kilometer peddel je op de Zambezi rivier. Lunch inbegrepen. Je bent terug in Victoria Falls om circa 14.30u. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Zimbabwe Victoria Falls White Water Rafting full day

Ter plaatse boekbaar voor € 135

Enkel mogelijk bij de 18 daagse rondreis eindigend in Victoria Falls én indien er een extra nacht in Victoria Falls bij boeking wordt aangevraagd. Excursie dient betaald te worden in US$: 150 US$. Met deze excursie werd GEEN rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.

Zimbabwe Victoria Falls Zambezi Sunset Cruise

Ter plaatse boekbaar voor € 50

Excursie dient betaald te worden in US$: varieert tussen 50 US$ en 60 US$ (afhankelijk van het aantal deelnemers). Met deze excursie werd WEL rekening gehouden bij het bepalen van het zakgeld.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.