Rondreis AUSTRALIË HOOGTEPUNTEN
30 dagen - v.a. €5 095 Boek nu

Excursies Rondreis AUSTRALIË HOOGTEPUNTEN

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Coober Pedy: Kangoeroe weeshuis

Ter plaatse boekbaar voor € 4

Je kunt een bezoek brengen aan het kangoeroe weeshuis in Coober Pedy. 
Bij dit bezoek wordt een donatie van AUD 5 (ongeveer € 3.50) per persoon verwacht. 

Katherine Gorge Cruise

Ter plaatse boekbaar voor € 65

Tijdens de rondvaart door de Katherine Gorge vaar je tot aan de tweede kloof. Je ontdekt het belang van de kloven voor de traditionele bewoners, de Jawoyn. Tijdens de rondvaart zal je ook twee maal 400 meter wandelen over een stenen trap en rotsgrond. Zorg er dus voor dat je wandelschoenen meeneemt. 

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
Aanvang excursie 09:00 uur
Einde excursie 11:00 uur

Inbegrepen: 2-uur durende rondvaart tot aan de 2e kloof; gids; water 
Niet inbegrepen: Fooi voor de gids

Melbourne: Bezoek aan Philip Island

Ter plaatse boekbaar voor € 90

Vanuit Melbourne bezoek je eerst het Moonlit Sanctuary Conservation Park, waar je onder andere kangoeroes en dingos kunt zien. Op Philip Island komen aan het einde van de middag honderden pinguins aan wal, op weg naar de duinen. Nadat je de pinguins aan land hebt zien komen, reis terug naar Melbourne. Dit is een join-in excursie. Het kan voorkomen dat je samen met reizigers uit andere landen Philip Island bezoekt. 

Duur: 11 uur
Maximale groepsgrootte: 24 deelnemers
Vertrek: 10 uur 's ochtends


Sydney: Beklimming Harbour Bridge

Ter plaatse boekbaar voor € 185

Tijdens deze excursie beklim je de Sydney Harbour Bridge. Je loopt over smalle wandelpaden omhoog naar 134 meter hoogte. Het maximum aantal deelnemers aan deze excursie is 14. Een redelijk goede conditie is vereist. Je wandelt en klimt ruim 3,5 uur. De hieronder vermelde prijs is de vanafprijs. Prijzen kunnen afhankelijk van oa tijdstip en periode in het jaar verschillen. 

Sydney: Blue Mountains & Wildlife Park Tour

Ter plaatse boekbaar voor € 95

Vanuit Sydney reis je naar de Blue Mountains waar je onder begeleiding van een gids een wandeling door het nationaal park maakt. Je bezoekt de Three Sisters en kunt genieten van een mix van regenwoud, diepe kloven en bossen. 

Het Australian Wildlife Park wordt gezien als een van de beste dierentuinen van het land. In het park maak je voor het eerst van dichtbij kennis met koala's, kangoeroes, Kookaburras, wombats en Tasmaanse duivels. 

Uluru: Kamelentocht bij zonsondergang

Ter plaatse boekbaar voor € 80

Op een kameel verken je de omgeving van Uluru. Je eindigt je tocht met snacks en drankjes (wijn, bier, fris). 

Duur: ongeveer 2,5 uur
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.