Familiereis ARGENTINIË EN BRAZILIË AVONTUUR
21 dagen - v.a. €2 995 Boek nu

Excursies Familiereis ARGENTINIË EN BRAZILIË AVONTUUR

Voor veel reizen kun je voor vertrek al een excursiepakket aanschaffen. Zo ben je ervan verzekerd dat je deel kunt nemen aan de belangrijkste excursies. Mocht het minimum aantal deelnemers van een excursiepakket niet gehaald worden, dan ontvang je de kosten voor vertrek weer terug en kun je ter plaatse gewoon de excursies boeken.

Indien er voor deze reis een excursiepakket bestaat, kun je hieronder zien welke excursies er in het pakket zijn inbegrepen. Als er geen excursiepakket voor je reis bestaat dan worden hieronder alleen de losse excursies getoond die je ter plaatse optioneel kunt boeken.

Losse excursies

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers, en gebaseerd op een prijs in Argentijnse peso's en Braziliaanse reals (door koersschommelingen kan de prijs soms dus veranderen). Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd).

Buenos Aires - fietstour

Ter plaatse boekbaar voor € 38

Vanaf Plaza San Martin, vanwaar deze fietstour start, ga je eerst langs het moderne en nieuwe Buenos Aires, Puerto Madero. Waar mogelijk rijd je op fietspaden! Daarna naar de kleurrijke volkwijk La Boca, waar je (koffie) pauze hebt (excl. drank). Vervolgens bezoek je San Telmo, een oude volkswijk met een rijke historie waar de tango is ontstaan. Nu zijn er veel antiekwinkeltjes, leuke restaurants, bars en tangotheaters. Vervolgens bezoek je het beroemdste plein van de stad; de Plaza de Mayo (bekend vanwege de 'dwaze' moeders), je fietst over de breedste boulevard ter wereld en maakt een stop bij een van de grootste begraafplaatsen van Zuid-Amerika: Cementerio de la Recoleta. Je fietst terug door de aristocratische wijk Recoleta, dat met zijn brede lanen en stadspaleizen ook wel het ‘Parijs van Zuid-Amerika’ wordt genoemd en waar onze prinses Máxima is opgegroeid.

Inclusief: huur fiets(‘Beach Cruiser’) en twee Engels- en Spaanssprekende begeleiders. Onderweg vertellen ze een en ander over de interessante monumenten die je ziet. Je wordt voorzien van een fietshelm, regenspullen (als het nodig is) en een flesje mineraalwater

Duur: 4 uur

* De route kan afwijken, al naar gelang de lokale omstandigheden.

Buenos Aires – Tangoles, tangoshow & diner

Ter plaatse boekbaar voor € 65

Buenos Aires is dé tangostad bij uitstek! Je wordt opgepikt bij het hotel en vervoerd naar de locatie waar je eerst een tangoles voor beginners volgt (circa 1 uur). Bij succes wordt de les beloond met een tangodiploma! Onder het genot van een lokale maaltijd (drie gangen met keuze, inclusief water en wijn) kun je vervolgens genieten van een wervelende tangoshow. Na afloop van de show word je terug naar je hotel gebracht.

Foz de Iguazu - Bootsafari Gran Aventura (Argentinië)

Ter plaatse boekbaar voor € 65

Een van de populairste en meest spectaculaire excursies aan de Argentijnse zijde van de imposante watervallen. Per snelle speedboot vaar je tot vlak onder de watervallen. Handdoek (en zwemkleding) meenemen, want het blijft beslist niet droog! Inclusief vervoer van en naar de Argentijnse kant van de watervallen, exclusief entreegeld voor het nationale park (ca. 25,00 euro p.p.).

Ilha Grande - Boottocht naar de Laguna Azul

Ter plaatse boekbaar voor € 15

De blauwe laguna dankt haar naam aan het kristalheldere blauwe water. Een boottocht van ca. 6 uur brengt je langs de kust naar deze snorkelstek. Onderweg bezoeken we een klein gehucht met een fraai kerkje en een strandje met enkele restaurantjes waar je kunt lunchen (optioneel). Snorkel meenemen (eventueel huren nabij de pousada).

Ilha Grande - Lopes Mendes strand

Ter plaatse boekbaar voor € 20

Door vele Brazilianen betiteld als 's lands mooiste strand! Het ca. 3 kilometer lange Lopes Mendes ligt aan de oceaan zijde van het eiland. Wit zand, tropische begroeiing en geen bebouwing! Er zijn geen wegen naar deze tropische oase, ze is slechts te bereiken per boot, gevolgd door een wandeling door de jungle (ca. 45 minuten). Deze tocht duurt ca. 6 uur.

Paraty - Cruise per schoener

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Volle dag excursie per schoener langs de vele tropische eilandjes in de baai van Paraty. Er wordt geregeld aangemeerd bij bounty strandjes waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en snorkelen. Een caipirinha word je door de bemanning aangeboden.

Inclusief lunch. Prijs geldig bij minimaal 6 deelnemers.

Rio de Janeiro - Favelatour

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Neem een kijkje op de heuvels waar de minder bedeelden van de stad Rio de Janeiro wonen en leven. Het beste uitzicht van heel Rio! De krottenwijken worden door de rijke inwoners van de stad gemeden, men is er bang voor en wil er niets van weten. De bewoners van de arme wijken zijn echter juist blij met een bezoekje. Onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids ga je de heuvels op (per minibusje) en zul je op een aantal plaatsen het leven van de bewoners van dichtbij kunnen bekijken. Het is een zeer goed en met veel respect voor de lokale bewoners opgezette tour, beslist geen aapjes kijken! Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor projecten in lokale scholen.

Rio de Janeiro - Stadstour

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Onder begeleiding van een lokale Engelstalige gids bezoek je Rio’s  hoogtepunten. Je bezoekt onder andere het historische stadscentrum en rijdt vervolgens naar de Corcovado, het Christusbeeld. Sinds kort toegetreden tot het selecte gezelschap van 7 wereldwonderen en zowel letterlijk als figuurlijk het hoogtepunt van Rio de Janeiro.

Inclusief Engelstalige privé gids en transport, exclusief lunch en entree tickets. Prijs geldig bij minimaal 6 deelnemers.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.