header image

Familiereis ARGENTINIË EN BRAZILIË AVONTUUR

21 dagen - v.a. € 2.895,- Boek nu

Excursies Familiereis ARGENTINIË EN BRAZILIË AVONTUUR

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers (tenzij anders vermeld). Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Buenos Aires - fietstour

Ter plaatse boekbaar € 47,-

Vanaf Plaza San Martin, vanwaar deze fietstour start, ga je eerst langs het moderne en nieuwe Buenos Aires, Puerto Madero. Waar mogelijk rijd je op fietspaden! Daarna naar de kleurrijke volkwijk La Boca, waar je (koffie) pauze hebt (excl. drank). Vervolgens bezoek je San Telmo, een oude volkswijk met een rijke historie waar de tango is ontstaan. Nu zijn er veel antiekwinkeltjes, leuke restaurants, bars en tangotheaters. Vervolgens bezoek je het beroemdste plein van de stad; de Plaza de Mayo (bekend vanwege de 'dwaze' moeders), je fietst over de breedste boulevard ter wereld en maakt een stop bij een van de grootste begraafplaatsen van Zuid-Amerika: Cementerio de la Recoleta. Je fietst terug door de aristocratische wijk Recoleta, dat met zijn brede lanen en stadspaleizen ook wel het ‘Parijs van Zuid-Amerika’ wordt genoemd en waar onze prinses Máxima is opgegroeid.

Inclusief: huur fiets(‘Beach Cruiser’) en twee Engels- en Spaanssprekende begeleiders. Onderweg vertellen ze een en ander over de interessante monumenten die je ziet. Je wordt voorzien van een fietshelm, regenspullen (als het nodig is) en een flesje mineraalwater

Duur: 4 uur

* De route kan afwijken, al naar gelang de lokale omstandigheden.

Buenos Aires – Tangoles, tangoshow & diner

Ter plaatse boekbaar € 85,-

Buenos Aires is dé tangostad bij uitstek! Je wordt opgepikt bij het hotel en vervoerd naar de locatie waar je eerst een tangoles voor beginners volgt (circa 1 uur). Bij succes wordt de les beloond met een tangodiploma! Onder het genot van een lokale maaltijd (drie gangen met keuze, inclusief water en wijn) kun je vervolgens genieten van een wervelende tangoshow. Na afloop van de show word je terug naar je hotel gebracht.

Foz de Iguazu - Bootsafari Gran Aventura

Ter plaatse boekbaar € 50,-

Een van de populairste en meest spectaculaire excursies aan de Argentijnse zijde van de imposante watervallen. Per snelle speedboot vaar je tot vlak onder de watervallen. Handdoek (en zwemkleding) meenemen, want het blijft beslist niet droog! 

Inclusief: vervoer van en naar de Argentijnse kant van de watervallen
Exclusief: entreegeld voor het nationale park (ca. 25,00 euro p.p.).

Ilha Grande - Boottocht naar de Laguna Azul

Ter plaatse boekbaar € 20,-

De blauwe laguna dankt haar naam aan het kristalheldere blauwe water. Een boottocht van ca. 6 uur brengt je langs de kust naar deze snorkelstek. Onderweg bezoeken we een klein gehucht met een fraai kerkje en een strandje met enkele restaurantjes waar je kunt lunchen (optioneel). Snorkel meenemen (eventueel huren nabij de pousada).

Ilha Grande - Lopes Mendes strand

Ter plaatse boekbaar € 18,-

Door vele Brazilianen betiteld als 's lands mooiste strand! Het ca. 3 kilometer lange Lopes Mendes ligt aan de oceaan zijde van het eiland. Wit zand, tropische begroeiing en geen bebouwing! Er zijn geen wegen naar deze tropische oase, ze is slechts te bereiken per boot, gevolgd door een wandeling door de jungle (ca. 45 minuten). Deze tocht duurt ca. 6 uur.

Paraty - Cruise per schoener

Ter plaatse boekbaar € 24,-

Volle dag excursie per schoener langs de vele tropische eilandjes in de baai van Paraty. Er wordt geregeld aangemeerd bij bounty strandjes waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en snorkelen. Een caipirinha word je door de bemanning aangeboden. 

Inclusief lunch. 
Prijs geldig p/p bij minimaal 2 deelnemers.

Rio de Janeiro - Favelatour

Ter plaatse boekbaar € 30,-

Neem een kijkje op de heuvels waar de minder bedeelden van de stad Rio de Janeiro wonen en leven. De krottenwijken worden door de rijke inwoners van de stad gemeden, men is er bang voor en wil er niets van weten. De bewoners van de arme wijken zijn echter juist blij met een bezoekje. Onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids ga je de heuvels op (per minibusje) en zul je op een aantal plaatsen het leven van de bewoners van dichtbij kunnen bekijken. Het is een zeer goed en met veel respect voor de lokale bewoners opgezette tour, beslist geen aapjes kijken! Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor projecten in lokale scholen.

Prijs bij minimaal 2 deelnemers

Rio de Janeiro - Stadstour

Ter plaatse boekbaar € 60,-

Onder begeleiding van een lokale Engelstalige gids bezoek je Rio’s  hoogtepunten. Je bezoekt omder andere het historische stadscentrum en rijdt vervolgens naar de Corcovado, het Christusbeeld. Sinds kort toegetreden tot het selecte gezelschap van 7 wereldwonderen en zowel letterlijk als figuurlijk het hoogtepunt van Rio de Janeiro.

Inclusief: Engelstalige privé gids en transport
Exclusief: lunch en entree tickets. 
Prijs geldig bij minimaal 2 deelnemers. Vanaf 11 deelnemers kost deze excursie 48 euro p/p.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.