Reispaspoort Shirley

Shirley
Supervisor Verkoop
Als klein kind keek ik gefascineerd naar natuurdocumentaires op tv over Afrika. Op dat moment vond ik het moeilijk te bevatten dat de wereld zoveel moois te bieden had. Als 19-jarige besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en dit fantastische continent te gaan ontdekken. Een nieuwe verslaving was geboren. Vele reisjaren en bestemmingen later, blijft Afrika het continent waaraan ik mijn hart verloren heb.
2010
Afrika
China, Cuba, Ethiopië, India, Kenia, Madagascar, Mongolië, Mozambique, Namibië, Nepal, Oeganda, Tanzania, Zimbabwe, Zuid-Afrika
CUBA
Cuba
KENIA
Kenia
THAILAND
Thailand
INDONESIE
Indonesie
Écht op reis TIP van Shirley
We lopen door de dichtbegroeide jungle van Oeganda en de gidsen kappen met hun machetes een weg voor ons. Plots stoppen we en moeten we al onze spullen achterlaten behalve onze camera. Ritselende geluiden komen uit de bosjes voor ons. We sluipen achter de gids aan en gaan rustig op onze hurken zitten. Op enkele meters afstand zien we een familie van 15 gorilla’s die bezig is met zijn dagelijkse rituelen. M’n hart slaat een slag over en ik geniet van dit fantastische moment.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.