Reispaspoort Ellen

Ellen
Product Manager
Van jongs af aan ben ik de wereld ingetrokken, eerst in Europa waar ik mezelf onderhield door in restaurants te werken en druiven te plukken. Maar al snel naar Midden-Amerika waar ik sindsdien mijn hart aan verloren heb. De mooie mensen, het schitterende landschap, de eeuwenoude cultuur die je nog steeds overal kunt zien…Het was een kleine stap naar een leven als reisbegeleidster, in datzelfde prachtige continent en in Nieuw-Zeeland. En daarvandaan de reiswereld in, waardoor ik niet alleen leuk werk kon doen maar nog veel meer mooie plekken op deze aarde kon gaan zien!
2008
Midden-Amerika
Argentinië, Belize, Bolivia, Botswana, Brazilië, Chili, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Estland, Guatemala, Honduras, Ijsland, Iran, Japan, Jordanië, Kenia, Lesotho, Letland, Marokko, Mexico, Namibië, Nepal, Nicaragua, Nieuw Zeeland, Oman, Panama, Peru, Suriname, Swaziland, Tanzania, Thailand, Turkije, Verenigde Staten, Zuid-Afrika
IRAN
Iran
INDIA
India
Écht op reis TIP van Ellen
Hoog in de Nepalese Himalaya wakker worden in de ijzige kou, rugzak om en lopen tot je er (bijna) bij neervalt! De magnifieke besneeuwde bergen, en daardoor omringd worden, geeft je echt het gevoel dat je leeft. In de hutten waar je overnacht is het erg gezellig, de Nepalezen zijn zo vriendelijk, en je hebt al snel een leuk gesprek. Een onvergetelijke ervaring rijker!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.