Reisbegeleidster Annette stelt zich voor

Reis je naar Jordanië, dan kom je gegarandeerd terug met mooie beelden en verhalen. Het indrukwekkende Petra is voor velen een hoogtepunt tijdens hun Jordanië reis en zorgt ervoor dat Jordanië in je hoofd blijft hangen. Zo ook bij onze enthousiaste reisbegeleidster Annette. Wij stellen haar graag aan je...

Annette

Sinds 1999 ben ik werkzaam als reisbegeleidster in het Midden-Oosten. Ik woon in deze regio, nl in Cairo, daardoor ken ik deze landen en de gebruiken van deze fascinerende regio goed. Deze ervaring deel ik met veel passie met jullie. Bovendien spreek ik Arabisch, wat als voordeel heeft dat ik dingen kan regelen, ook in contacten met de lokale bevolking.

Ik hou ervan zaken te organiseren, hierdoor kunnen jullie als reizigers ten volle genieten van de reis en alle praktische beslommeringen loslaten. Aan de andere kant ben ik flexibel waardoor het programma kan worden aangepast aan de wensen en behoeftes van iedere groep. Zo wordt elke reis ervaren als maatwerk.

Het concept van Koning Aap is immers individuele vrijheid en dus is elke reis weer anders. Mijn deelnemers omschrijven mij als "mensenmens".  Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en samen met hen een onvergetelijk avontuur te creëren. Mijn streven is jullie te laten proeven van de sfeer en de nationale gerechten, kennis te laten maken met de lokale bevolking, zodat je met een lading indrukken weer naar huis terugkeert.

Met Annette naar Jordanië? Zij zal de volgende reis begeleiden:

Startdatum: 16/10/2015
Duur: 10 dagen Rondreis Jordanië Vanafprijs: € 1.295-

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.