Reisbegeleiders activiteiten

Jaarlijks trainen we onze nieuwe reisbegeleiders en dit jaar deden we dat op verscheidene plekken in de wereld. In twee dagen lang leerden ze de kneepjes van het vak. Tevens nodigen wij ieder jaar onze reisbegeleiders over de hele wereld uit voor een feest om hen te bedanken voor hun inzet.

Reisbegeleiders trainingsweekend

Koning Aap staat bekend om zijn enthousiaste en kundige reisbegeleiders. Ieder jaar trainen we onze nieuwe aanwinsten en dit jaar deden we dat tijdens een zeer geslaagd weekend in Utrecht. We hadden prachtig weer en een prachtige locatie (Fort aan de Klop). Twee dagen lang leerde ze de kneepjes van het vak. Van workshops over de administratieve taken tot interactieve trainingen met acteurs. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze nieuwe lichting begeleiders zeer veel passie voor reizen heeft en jullie een mooie reis gaan bezorgen!

Hieronder zie je een mooie impressie van het weekend.

   
 

Reisbegeleiders training in het buitenland

Ook dit jaar reist het personeel van Koning Aap weer de hele wereld over. Daarbij bezoeken we ook onze lokale agenten en worden onze reisbegeleiders die ter plekke wonen bezocht. Recentelijk hebben we onze lokaal wonende reisbegeleiders in Bangkok, Thailand en Lima, Peru getraind. Tijdens de training leerde ze de kneepjes van het vak. Van workshops over de administratieve taken tot interactieve trainingen met acteurs. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze reisbegeleiders zeer veel passie voor reizen heeft en jullie een mooie reis gaan bezorgen!

Hieronder zie je een mooie impressie van deze training.

 

Reisbegeleidersfeest

Ieder jaar nodigen wij onze reisbegeleiders over de hele wereld uit voor een feest om hen te bedanken voor hun inzet. Dit jaar werd er een borrel gehouden in het mooie Fort aan de Klop in Utrecht! Het was een zeer geslaagde avond. Er waren heerlijke hapjes, er werd lekker geborreld, maar vooral ook gezellig bijgepraat en ervaringen uitgewisseld. Op deze avond werd ook de top 3 van de ‘reisbegeleider van het jaar verkiezing’ bekend gemaakt.

Hieronder zie je een mooie impressie van deze gezellige avond en de top 3 van onze reisbegeleiders!


Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.