Prijs- en vertrekgarantie

Koning Aap biedt een unieke prijsgarantie. Maar wat houdt een gegarandeerde prijs eigenlijk in? Het betekent niets anders dan dat je de reissom betaalt, die op het moment van boeken op de site wordt weergegeven. Wij garanderen de op dat moment geldende prijs. Eventuele prijsverhogingen die later worden doorgevoerd worden dus niet aan je doorbelast!

Wacht met het boeken van een reis niet te lang, omdat we een maand voor een reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen 'op aanvraag'. Bovendien kan laat boeken afwijkende vluchtschema’s met bijbehorende vluchttoeslagen, extra transfers en eenpersoonskamertoeslagen met zich meebrengen.

Gegarandeerde prijs

Heb je eenmaal een bevestiging van je boeking ontvangen dan garandeert Koning Aap de prijs die op het moment van boeken van toepassing was (calamiteiten natuurlijk uitgezonderd). Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Ter verduidelijking: de prijsgarantie is niet van toepassing op bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld kosten voor de verzekering, het visum, Trees All of voor het calamiteitenfonds. Deze kosten worden door derde partijen bepaald en hier hebben wij geen invloed op.

Vertrekgarantie

Onze reizen vertrekken vaak in of vlak voor het weekend, zodat je zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van je vrije dagen. Je vindt de gegarandeerde vertrekdata bij de diverse reizen onder het tabblad 'Reisdata en prijzen'. Alle reizen die gegarandeerd doorgaan zijn overzichtelijk gesorteerd op vertrekdatum en kan je hier bekijken.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.