Koning Aap Pioniersdag

Reis jij graag buiten de gebaande paden en bezoek jij het liefst unieke en authentieke bestemmingen? Onze pioniersreizen zijn zeer bijzondere reizen die landen en/of gebieden bezoeken die nog maar door weinig reizigers bezocht worden. In landen als Tadjikistan, Bhutan, Kirgizië en Noord-Korea waan je je nog een echte pionier. Ook de intensievere reizen naar Mount Kailash (Tibet) en Zijderoute zijn zulke juweeltjes.

Op zondag 2 april 2017 organiseert Koning Aap, speciaal voor de pioniers onder ons, een Pioniersdag. Deze dag staat volledig in het teken van onze Pioniersreizen. Er worden interactieve presentaties gegeven waarin al je reisvragen aanbod zullen komen. Onder het genot van een hapje en een drankje leer je misschien wel je toekomstige reisgenoten of reisbegeleider kennen! De dag zal worden afgesloten met een gezellige borrel.

Reisherinneringen ophalen

Ben je al met ons op reis geweest? Dan is dit het ideale moment om jouw oud reisgenoten op te trommelen om samen met jouw favoriete reisbegeleider herinneringen op te halen. En wellicht vind je het ook leuk om aan te sluiten bij één van de interactieve presentaties om zo samen met jouw oud reisbegeleider andere reizigers te informeren.

Welke reisspecialisten zijn aanwezig?

Reisbegeleider Jan Koning

Sinds de jaren 80 reis ik de hele wereld rond. Ik prijs mij gelukkig dat ik inmiddels erg veel mooie plekjes op onze aarde heb mogen zien en beleven. Met name het in aanraking komen met volstrekt andere culturen boeit mij enorm. Sinds 2005 probeer ik mijn enthousiasme voor diverse bestemmingen in de vorm van reisbegeleider te delen met reizigers van Koning Aap.  Ik doe dit werk met enorm veel plezier en hoop ook het komende jaar weer veel op pad te kunnen zijn. 


Reisbegeleider Cor Warmer

Ik werk sinds 2008 als reisbegeleider voor Koning Aap. Mijn reisgebied strekt zich uit van het Midden Oosten via Centraal Azie tot aan China, Tibet en India. Ik zal nooit de eerste keer vergeten dat ik in Tibet verzeild raakte. Volkomen kapot na vier dagen langs landslides, in vrachtwagens, over passen van meer dan 5000 meter hoogte, was ik volkomen in de ban geraakt van de schoonheid en zoveel vriendelijkheid in dit land. Ik vind het telkens weer een voorrecht om een groep medereizigers in het mooie Azie te begeleiden. 


Reisspecialist Sandra Korver

In 1987 maakte ik mijn eerste verre reis. Rugzak om en een enkele reis Pakistan. Via de Zijderoute, China, Tibet na 1 jaar weer terug in Nederland. Vanaf dat moment ben ik werkzaam in de reiswereld, eerst als reisbegeleidster en nu al weer vele jaren op kantoor. In de functie als verkoopmedewerkster ben je in de gelegenheid om nog 2 reizen per jaar te begeleiden. Daar maak ik dankbaar gebruik van. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om met een groep op pad te gaan.


Reisspecialist Anton Moeskops

Ik ben geboren en getogen in de Brabantse Kempen (Reusel), waar ik heb gewoond tot ik in Rotterdam ging werken als leerkracht basisonderwijs. Een baan die ik bijna 20 jaar met veel plezier heb gedaan. Al tijdens de jaren dat ik nog les gaf, begeleidde ik in de schoolvakanties reizen in vooral India, Nepal, Sri Lanka, Maleisië en Myanmar. De kleurrijke en vriendelijke bevolking (vooral op het niet-toeristische platteland), de zeer gevarieerde natuur en de uitbundige festivals zijn me altijd blijven boeien.

Hoge kortingen

Wij bij Koning Aap willen jullie graag extra in het zonnetje zetten. Op de Pioniersdag profiteer je van de volgende opstapelbare kortingen:
» € 35,- evenementenkorting p.p.
» € 35,- vaste klantenkorting p.p.

Locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op zondag 2 april van 13.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Amsterdam.

Adres
Entrada 223
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Met de auto?
Parkeren is mogelijk. Parkeer de auto GRATIS op één van de parkeerplaatsen voor de deur of bel aan bij de slagboom eerste slagboom aan je linkerkant (nummer: 222). Ons pand is tevens het eerste pand aan jouw linkerhand.

Met het Openbaar Vervoer?
Vanaf alle treinstations is de Entrada goed te bereiken. Zowel metro 50, 53 als 54 stoppen op metrohalte Van der Madeweg. Loop je het metrostation uit, dan ligt de Entrada aan jouw linkerhand. Het bedrijventerrein, net over het watertje. 

Presentatieschema & aanmelden

Vink hieronder aan bij welke presentaties je aanwezig wilt zijn en vul het inschrijfformulier in om je inschrijving definitief te maken.

Zaal 1

Uur Naam Beschikbaar
13:15 - 14:00 Iran 4 / 30
14:00 - 14:30 Noord-Korea 15 / 30
14:30 - 15:00 Bhutan 17 / 30
15:00 - 15:30 Centraal Azië 6 / 30
15:30 - 16:00 Georgië & Armenië 12 / 30

Ik kom graag (zonder het bijwonen van een presentatie)

Uur Naam Beschikbaar
13:00 - 17:00 Aanmelden 35 / 40
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.