Eten en drinken Papoea Nieuw Guinea

Het basisvoedsel in Papoea-Nieuw-Guinea bestaat uit kaukau (zoete aardappel) of taro (yam), voedzame knolgewassen. Het wordt gegeten met kip of varkensvlees. Ook wordt veel vis en vlees uit blik gegeten. Groente is beperkt tot wat broccoli of bloemkool.

In de steden vind je ‘kai bars’, snackbars voor een snelle vaak ondefinieerbare hap en er zijn relatief goedkope Chinese restaurants. Aan de kust in restaurants van hotels is vooral verse vis verkrijgbaar. Ook tropisch fruit is ruimschoots beschikbaar.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.