Communicatie Papoea Nieuw Guinea

Papoea-Nieuw-Guinea beschikt over een uitgebreid mobiel netwerk. Informeer of je provider een roaming overeenkomst heeft met een van de telecommaatschappijen in Papoea-Nieuw-Guinea (Bmobile, Digicel of Telikom PNG,). Een overzicht van de beltarieven per provider vind je op www.bellen.com (klik op ‘buitenland’). Het internationale landennummer van Papoea-Nieuw-Guinea is +675, van Nederland +31 en van België +32.

Internet in Papoea-Nieuw-Guinea
Als je een simlockvrij toestel hebt kun je ter plekke een prepaid simkaart kopen waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internet. Een kaart van 2 gigabyte biedt ruim voldoende voor dagelijks internetgebruik, whatsapp en eventueel bellen via whatsapp. Met een internetkaart ben je niet afhankelijk van wifi. Informeer bij je hotel welke belmaatschappij bereik heeft in de gebieden die je gaat bezoeken. In bergachtige gebieden is doorgaans slecht of geen bereik. 

In de meeste hotels en restaurants is Wifi. In elke toeristisch en stedelijk centrum vind je wel een internetcafé

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.