Op kantoor

Wij zetten ons in om onze reizen zo duurzaam mogelijk te maken, maar wist je dat we hier ook op ons kantoor naar streven? Hieronder vind je een aantal van onze eigen initiatieven, en initiatieven van anderen die we steunen:

Natuurwerkdag

Elk jaar doen een aantal van onze collega's mee aan de landelijke Natuurwerkdag. Dit is een initiatief van LandschappenNL waarin vrijwilligers in heel Nederland meehelpen aan het behoud en herstel van natuur en landschap dichtbij huis.  Hier vind je een verslag van onze werkzaamheden tijdens de Natuurwerkdag in 2014.

Fruitful Office

Fruitful Office zorgt voor vers, lokaal en seizoensgebonden fruit op de werkvloer. Elke laatste woensdag van de maand krijgen wij een mand vól gezonde lekkernijen binnen, en steunt op die manier de duurzame initiatieven van Fruitful Office. Zo planten zij voor elke fruitmand die genuttigd wordt 1 boom in Malawi. Met onze bestellingen zijn dat 24 bomen per jaar! Ook leveren zij geen fruit dat met het vliegtuig wordt vervoerd, en de fruitmanden zelf zijn 99% eco-vriendelijk. Lees meer over de werkwijze van Fruitful Office.

Duurzaam op werk

Ook tijdens onze dagelijkse werkzaamheden doen we er alles aan om duurzaam te blijven:

  • We hebben een duurzaamheidsteam opgericht, die er voor zorgt dat Koning Aap zo duurzaam mogelijk te werk gaat. Dit team bestaat uit leden van de verschillende afdelingen binnen het bedrijf (product, touroperating, verkoop groepen, marketing en YourWay2GO).
  • 91% van onze collega's komt met het openbaar vervoer of met de fiets naar kantoor.
  • Er diverse externe cursussen worden gevolgd door personeelsleden over verantwoord reizen en het communiceren van duurzaamheid naar onze klanten.
  • 100% van onze koffie en thee heeft een fairtrade keurmerk.
  • We scheiden zoveel mogelijk ons afval. Zo zamelen we papier, karton, batterijen, cartridges, glas en plastic apart in.
  • Ons kantoor maakt gebruik van groene energie en LED-verlichting.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.