Ontdek Oman op je iPad

Oman is het op één na grootste land van Arabië. Het is het land van de verhalen, de Arabische sprookjes. In Oman vind je prachtige witte stranden, groene oases, immens grote woestijnen en indrukwekkende bergketens. Maak tijdens jouw rondreis door Oman een ritje dwars door de Wahiba Sands op de rug van een dromedaris of laat je in een landcruiser door en over de duinen crossen. Bezoek het Nakhal Fort, maak een stadstour in Muscat of ga lekker luieren op het strand en wie weet zie je de groene schildpad. Tijdens jouw Oman vakantie kan het allemaal!

Ontdek nú Oman op je iPad!
Sinds kort is Oman ook te vinden op je iPad. Het Sultanaat van Oman heeft namelijk een nieuwe app ontwikkeld, waar je uitgebreide informatie over Oman kunt vinden. De app is gratis te downloaden in de I-tunes store! Erg handig als je binnenkort op vakantie gaat naar Oman of je wilt oriënteren op deze prachtige vakantiebestemming.

Altijd al meer willen weten over het Sultanaat Oman? Met deze app kun je ook onderweg of lekker thuis op de bank op je iPad het ‘land van 1001 nacht’ ontdekken! De app beschikt over uitgebreide informatie over Oman; alles van praktische informatie tot tips voor de vakantie van je leven. Meer weten?
Kijk op www.visitoman.nl

Video’s & foto’s

De App biedt niet alleen informatie, maar neemt je mee op een virtuele ontdekkingsreis door Oman middels schitterende video’s en foto’s. Breng een bezoek aan de witte hoofdstad Muscat, neem een duik in het heldere water van een van de vele wadi’s of slaap onder de sterrenhemel van de Wahiba Sands.

Binnenkort op Android
Op dit moment is de app alleen nog beschikbaar voor de iPad, maar er wordt gewerkt aan een versie voor de Android. Naar verwachting is deze begin 2013 beschikbaar.

Met Koning Aap naar Oman? Bekijk dan nu onze Oman & Dubai rondreis.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.