Nieuw bij Koning Aap!

Koning Aap kent zijn reizigers. Elk jaar proberen wij nieuwe reisbestemmingen aan ons lijstje toe te voegen en zo zijn ook dit jaar weer een aantal parels van bestemmingen geselecteerd. Op volgorde van reisduur zijn de volgende reizen NIEUW aan ons aanbod toegevoegd:

Iran 

Een prachtige rondreis langs de schatten van Iran. Bezoek de kleurige moskeeën en de Koranscholen die tot de kruin van de islamitische architectuur behoren. Na jouw bezoek aan Shiraz, Yazd en Isfahan zal jouw beeld van Iran beslist veranderd zijn!
9-daagse reis
✈ Prijs vanaf € 1.695,-
✈ Ervaar het zelf! Bekijk deze reis

Oezbekistan

Voor de meeste reizigers is Oezbekistan een nog relatief onbekende bestemming. Toch heeft het land zijn bezoekers veel moois te bieden. Je slaapt een nacht in een joertenkamp en ook een bezoek aan de Ferganavallei wordt niet overgeslagen. 
15-daagse reis
✈ Prijs vanaf € 1.995,-
✈ Ervaar het zelf! Bekijk deze reis

Kazachstan

Veel mensen kennen het land slechts door 'Borat', de film. Kazachstan biedt echter veel moois! De natuur is overweldigend, met eindeloze steppes, serene meren, hoge bergen en het deels opgedroogde Aralmeer. Kazachstan is dan ook een bestemming voor de echte pioniers.
21-daagse reis
✈ Prijs vanaf € 2.995,-
✈ Ervaar het zelf! Bekijk deze reis

Nepal & Tibet 

Tijdens deze rondreis wordt de overwelgende natuur afgewisseld door de mystieke culturen van Nepal en Tibet. Verken het Himalayarijk Nepal en loop door de groene rijstterrassen en langs kleine dorpjes op redelijke hoogte. 
23-daagse reis
✈ Prijs vanaf € 3.195,-
✈ Ervaar het zelf! Bekijk deze reis

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een land van uitersten en daarom een groot avontuur. Voor liefhebbers van onherbergzame vulkanische landschappen, dichtbeboste wouden met diepblauwe meren of gletsjers met fantastische ijspartijen. Kortom: een paradijs op aarde.
✈ 26-daagse reis
✈ Prijs vanaf € 4.195,-
✈ Ervaar het zelf! Bekijk deze reis

Indonesië, Brunei & Maleisië: Borneo

Trek door de weelderige jungle met neushoornvogels, neusapen en vleesetende bekerplanten. Je onderzoekt grotten, maakt een cruise over de Mahakamrivier en je kunt de hoogste berg van Zuidoost-Azië beklimmen. 
28-daagse reis
✈ Prijs vanaf € 3.895,-
✈ Ervaar het zelf! Bekijk deze reis

Koning Aap Familiereizen

Altijd al eens met het gehele gezin een verre reis willen maken? De volgende reizen bieden wij nieuw aan: 

Familiereis Cuba

In Cuba breek je snel het ijs als je met kinderen op pad bent. Cubanen zijn een hartelijk volk, dat altijd in is voor een praatje. Muziek schalt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcafé. 
15-daagse reis
✈ Prijs vanaf € 1.895,-
✈ Ervaar het zelf! Bekijk deze reis

Familiereis Zuid-Afrika & Swaziland

Reis af naar het beroemdste wildpark van Zuidelijk Afrika, Kruger. Waan je in donker Afrika in het dwergstaatje Swaziland. Ga op zoek naar de zeldzame witte neushoorns in het Hluhluwe Nationaal Park. Geniet van de afwisseling tijdens deze Zuid-Afrika en Swaziland rondreis!
15-daagse reis
✈ Prijs vanaf € 1.895,-
✈ Ervaar het zelf! Bekijk deze reis

Familiereis Ecuador

Als je Zuid-Amerika wilt ontdekken dan is een rondreis door Ecuador de ideale manier. Het hele continent vind je terug in één land: ontdek het Amazonewoud en verken indiaanse weekmarkten in de schaduw van de besneeuwde vulkanen die Ecuador rijk is.
22-daagse reis
✈ Prijs vanaf € 2.795,-
✈ Ervaar het zelf! Bekijk deze reis
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.