Achtergrondinformatie Nepal

In samenwerking met onze lokale agenten steunt Koning Aap een aantal projecten met een financiële bijdrage. Aangezien onze leveranciers een grote rol spelen in het onderhouden en ondersteunen van deze projecten weten we dat deze bijdragen goed terecht komen! Koning Aap verdeelt € 12.500 over een aantal projecten, waaronder de:

Shree Pancha Kanya School (Nepal)
Onze lokale agent in Nepal helpt een aantal scholen met leerkrachten, schoolbibliotheken en computers. Koning Aap steunt dit project door in 2014 in de Shree Pancha Kanya School zorg te dragen voor de kozijnen en ramen. Het is moeilijk studeren als het koud is en regent! Het meubilair (oud en in slechte staat) verdient de komende jaren ook meer aandacht. Net als ‘nieuwe’ computers! Op deze middelbare school krijgen zo’n 700 kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar les. Klik hier voor meer infomatie.
Voor meer informatie over de andere projecten, klik
hier
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.