Neem een optie

Voor reizigers die nog niet direct kunnen beslissen bestaat de mogelijkheid om voor een periode van een week een optie te nemen op de reis van hun keuze. Wij houden dan gedurende die periode vrijblijvend een plaats vrij.

Door een optie te nemen, heb je meer tijd om na te denken en voorkom je de teleurstelling van een inmiddels volgeboekte reis. Op het ogenblik dat je de optie omzet in een definitieve boeking geldt de prijs van dat moment. Vanaf dan hoef je je geen zorgen meer te maken over prijsverhogingen! Na de zeven dagen vervalt de optie automatisch.

Helaas kun je geen optie nemen op de laatste 2 plaatsen van de reis of binnen een maand voor vertrek. De termijn van 1 week komt te vervallen indien de optie, gedurende de week, de laatste plaatsen van de reis bezet houdt en er nieuwe boekingen voor deze reis binnenkomen. In dit geval zullen wij telefonisch, danwel per mail contact met je opnemen en dien je dezelfde dag een beslissing te nemen of je de optie om wilt zetten in een boeking.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.